Ο Μιλουτίνοφ έκανε την πρώτη του ομαδική προπόνηση!

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© Intime

Ο Μιλουτίνοφ έκανε την πρώτη του ομαδική προπόνηση!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:41 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 02.04.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση, με τον Σέρβο να κάνει την πρώτη του ομαδική προπόνηση με τον Ολυμπιακό ύστερα από 2,5 μήνες απουσίας!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν εκτός δράσης εδώ και 2,5 μήνες, όμως η ταλαιπωρία του φτάνει στο τέλος της!

Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Πειραιά την Τρίτη (2/4), κάτι που σημαίνει πως όλα είναι πλέον έτοιμα για την επιστροφή του και στην αγωνιστική δράση!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, στο εξαιρετικό βίντεο που ανέβασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, πήγε να... αφήσει το ειδικό αμαξίδιο που του είχε προμηθεύσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός για να μην ζορίζει το πόδι του, ζητώντας κάτι... πιο γρήγορο!

Με το νέο του αμάξι λοιπόν, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πήγε στο ΣΕΦ και προπονήθηκε, με τον Σέρβο να τονίζει πως «είμαι έτοιμος να γυρίσω», λίγο μετά από ένα κάρφωμα που έκανε στην μπασκέτα μπροστά στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το εάν ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον ρίξει στη μάχη στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (4/4), όμως η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε μοιάζει πιο σίγουρη.

Φιλίπ Πετρούσεφ Φιλίπ Πετρούσεφ/©Intime

Από εκεί και πέρα, εκτός προπόνησης παρέμεινε ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου έλαβε κανονικά μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα.