Στο Βελιγράδι ο Μιλουτίνοφ για τον Παρτίζαν - Ολυμπιακός

Νίκολα Μιλουτίνοφ

Στο Βελιγράδι ο Μιλουτίνοφ για τον Παρτίζαν - Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:46 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 28.03.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι, προκειμένου να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του για το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού απέναντι στην Παρτίζαν.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μπορεί να μην είναι ακόμα σε κατάσταση να αγωνιστεί, όμως δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο πλευρό των συμπαικτών του για το Παρτίζαν - Ολυμπιακός.

Ο Σέρβος δεν ακολούθησε την αποστολή την Τετάρτη (27/3), μένοντας στην Αθήνα, ώστε να προπονηθεί μαζί με τον Μάικ Καλαβρό στο ΣΕΦ. Στη συνέχεια βέβαια, με δεδομένο πως το πόδι του είναι ολοένα και καλύτερα, δεν έχασε την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Βελιγράδι.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι αυθημερόν, καθώς, μαζί με τον κόουτς Καλαβρό, αλλά και τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Λεπενιώτη, μπήκαν στο αεροπλάνο το μεσημέρι της Πέμπτης (28/3), προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το Παρτίζαν - Ολυμπιακός.

Εδώ και μέρες ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναμένεται σύντομα να τον έχει ξανά στην διάθεσή του, με πιο πιθανό σενάριο την επιστροφή του στο παιχνίδι με τη Φενέρ.