Οι Νικς θέλουν να κάνουν δικό τους τον Γιάννη!

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

ΕΟΚ

Οι Νικς θέλουν να κάνουν δικό τους τον Γιάννη!

Οι Νικς έχουν σκοπό να αποκτήσουν έναν σούπερ σταρ το επόμενο καλοκαίρι, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι στο στόχαστρο της ομάδας από τη Νέα Υόρκη.

Έναν μεγάλο αστέρα θέλουν να αποκτήσουν οι Νιου Γιορκ Νικς, με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Μπιλ Σίμονς, να τονίζει πως αυτό θα συμβεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!

Γιάννης Αντετοκούνμπο ©Intime

Οι Νικς, οι οποίοι δεν έχουν έναν αστέρα στο ρόστερ τους, θέλουν να το αλλάξουν αυτό και να αποκτήσουν ένα όνομα που θα κάνει πάταγο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι μέσα στους στόχους τους!

Ο Σίμονς κατονόμασε τρεις αστέρες του NBA ως πιθανούς μελλοντικούς παίκτες της ομάδας της Νέας Υόρκης, με την... τριάδα αυτή να αποτελείται από τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τζοέλ Εμπίντ και Ντόνοβαν Μίτσελ.

07:52 - 25.04.2023

Οι προσπάθειες του Γιάννης Αντετοκούνμπο που με πόνους στη μέση δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα των Μπακς

Επέστρεψε μετά από απουσία δύο αγώνων, τελείωσε την τέταρτη αναμέτρηση κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ με triple double, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

Τα ακριβή λόγια του Σίμονς ήταν: «Οι Νικς θα πάρουν έναν από τους τρεις, το εγγυώμαι. Ο Γιάννης, ο Εμπίντ ή ο Μίτσελ θα είναι μέλος της ομάδας σε έναν χρόνο από τώρα».

Ο πρωταθλητής του NBA το 2021 με τους Μπακς και MVP των τελικών δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη 2+1 χρόνια και από το καλοκαίρι του 2024 θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει πρόωρη επέκταση με την ομάδα του Μιλγουόκι.