Στην... pole position για την απόκτηση του Μίτσελ οι Νικς

Γκάρλαντ, Μίτσελ

Στην... pole position για την απόκτηση του Μίτσελ οι Νικς

Χρήστος Τσάλτας 09:10 - 25.12.2023

Την ώρα που το μέλλον του Ντόνοβαν Μίτσελ στο Κλίβελαντ παραμένει αβέβαιο, οι Νιου Γιορκ Νικς φαντάζουν ως η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, σε περίπτωση που βγει στην free agency.

Την τελευταία διετία ο Ντόνοβαν Μίτσελ βρίσκεται στο Κλίβελαντ και τους Καβαλίερς, στο πλαίσιο της ανταλλαγής από τους Γιούτα Τζαζ. Ο Spida πήρε την μπαγκέτα του ηγέτη από νωρίς στην ομάδα του Οχάιο και της έδωσε την ώθηση να επιστρέψει στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Παρ' όλα αυτά, τη φετινή σεζόν οι πτήσεις, τόσο του ίδιου, όσο και της ομάδας, δεν είναι το ίδιο υψηλές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην εικόνα της ομάδας του Τζέι Μπι Μπίκερσταφ.

Καθώς μάλιστα προχωράει η σεζόν το θέμα του συμβολαίου του Μίτσελ βγαίνει όλο και περισσότερο στην επιφάνεια. O 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, ενώ η σεζόν 2025-26 είναι player's option. Στην παρούσα φάση δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αναφορικά με το μέλλον του, όμως η φημολογία γύρω από τις επόμενες κινήσεις του είναι έντονη.

Χριστούγεννα χωρίς... Εμπίντ στους Σίξερς
NBA

08:43 - 25.12.2023

Χριστούγεννα χωρίς... Εμπίντ στους Σίξερς

Με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα θα παραταχθούν οι Φιλαδέλφεια 76ερς στο παιχνίδι των Χριστουγέννων κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, καθώς ο Τζοέλ Εμπίντ τέθηκε νοκ άουτ με διάστρεμμα.

Ήδη μάλιστα πολλά δημοσιεύματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρουν πως οι Νιου Γιορκ Νικς είναι ο πιθανότερος προορισμός του Μίτσελ σε περίπτωση που βγει στην free agency το καλοκαίρι του 2025. Ο εκρηκτικός άσος ουδέποτε έκρυψε την συμπάθειά του τόσο για τους Νικς, όσο και για τη Νέα Υόρκη και μένει να φανεί εάν το σενάριο αυτό θα προχωρήσει σε κάτι πιο... χειροπιαστό προσεχώς.