Χριστούγεννα χωρίς... Εμπίντ στους Σίξερς

Τζοέλ Εμπίντ

Χριστούγεννα χωρίς... Εμπίντ στους Σίξερς

Χρήστος Τσάλτας 08:43 - 25.12.2023

Με ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα θα παραταχθούν οι Φιλαδέλφεια 76ερς στο παιχνίδι των Χριστουγέννων κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, καθώς ο Τζοέλ Εμπίντ τέθηκε νοκ άουτ με διάστρεμμα.

Από το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του ΝΒΑ ένα από τα παιχνίδια που δεσπόζουν στην ημέρα είναι αυτό ανάμεσα σε Μαϊάμι Χιτ και Φιλαδέλφεια 76ερς. Η ομάδα του Νικ Νερς ταξίδεψε στην South Beach έχοντας φόρα από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή όμως θα έχει και μια πολύ σημαντική απουσία.

Οι Σίξερς ταξίδεψαν στην Φλόριντα χωρίς το βαρύ πυροβολικό τους, τον Τζοέλ Εμπίντ. Ο περσινός MVP του ΝΒΑ, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια είχε πάρει... φωτιά εκτελώντας με κάθε τρόπο τις αντίπαλες άμυνες, τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ.

Για την ακρίβεια, υπέστη διάστρεμμα σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του και παρά τις προσπάθειες για να είναι σε θέση να αγωνιστεί, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Έτσι, οι Σίξερς θα παραταχθούν χωρίς το απόλυτο σημείο αναφοράς τους απέναντι στην ομάδα του Έρικ Σποέλστρα, με την απουσία του JoJo να αλλάζει το πλάνο του Νερς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Εμπίντ δεν μπήκε καν στο αεροπλάνο με προορισμό το Μαϊάμι, μένοντας στην Φιλαδέλφεια για θεραπεία, ώστε να αναρρώσει πλήρως και να είναι έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν.

Κάπως έτσι, το βάρος πέφτει πλέον στον Ταϊρίς Μάξεϊ, που αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα καθοδηγήσει τους Σίξερς εντός παρκέ, με την δική του παρουσία να είναι κομβική για την επιθετική παραγωγικότητα της ομάδας της Πενσιλβάνια.