Σωριάστηκε στο παρκέ o Νόρμαν Πάουελ των Κλίπερς και το αίμα έτρεχε... ποτάμι (vid)

Σωριάστηκε στο παρκέ o Νόρμαν Πάουελ των Κλίπερς και το αίμα έτρεχε... ποτάμι (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:26 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 11.02.2024

Μία σύγκρουση του κεφαλιού του με τον αγκώνα του Τζέιλεν Ντουρέν των Ντιτρόιτ Πίστονς έκανε τον Νόρμαν Πάουελ να χάσει (στιγμιαία) την αίσθηση του χρόνου, την όρασή του και τον μπούσουλα γενικότερα. Ο γκαρντ των Κλίπερς άρχισε να αιμορραγεί και χρειάστηκε συνεργείο για να καθαρίσει το παρκέ που έμοιαζε με σκηνικό ενός εγκλήματος.

Αρχικά έχασε το... φως του από την συνάντηση του αγκώνα του Τζέιλεν Ντούρεν των Ντιτρόιτ Πίστονς με το πρόσωπό του. Και στη συνέχεια, ο Νόρμαν Πάουελ άρχισε να χάνει πολλά ml αίματος. Το κρανίο του αιμορραγούσε και η μια μικρή λίμνη αίματος σχηματίστηκε στο παρκέ της Crypto Arena του Λος Άντζελες

Το παιχνίδι χρειάστηκε να σταματήσει για να σκουπιστεί ο αγωνιστικός χώρος που είχε μετατραπεί σαν σε σκηνικό από αιματηρή συμπλοκή. Δεν χρειάστηκε πάντως, η παρέμβαση της αστυνομίας, παρά μόνο του συνεργεία καθαρισμού για να σκουπίσει τα αίματα και να συνεχιστεί ο αγώνα. 

Τελικά οι Κλίπερς τα κατάφεραν. Πήραν τη νίκη (112-106) απέναντι στην ομάδα με το χειρότερο ρεκόρ στην κατάταξη (τους Πίστονς) που προερχόταν βέβαια από δύο συνεχόμενες νίκες. 

Ο Πάουελ πρόλαβε να αγωνιστεί για 23 λεπτά, αλλά είχε μόλις 2 πόντους, 3 ριμπάουντ, ενώ προσέθεσε στην στατιστική του ένα κλέψιμο και μία τάπα. Το ευχάριστο για τον ίδιο πάντως, πέραν από τη νίκη της ομάδας του ήταν ότι γλύτωσε την διάσειση ή κάτι ακόμα χειρότερο. 

Νέο πρόβλημα με Βεζένκοφ στους Κινγκς!
NBA

10:01 - 11.02.2024

Νέο πρόβλημα με Βεζένκοφ στους Κινγκς!

Οι Σακραμέτο Κινγκς το βράδυ της Κυριακής (11/2, 22:00) αντιμετωπίζουν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος προσφάτως επέστρεψε από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, αλλά αυτός τον ταλαιπωρεί ακόμα...

Συνολικά φέτος ο 31χρονος γκαρντ, απόφοιτος του UCLA, έχει 13,4 πόντους στην στατιστική του και αυτός είναι ο χαμηλότερος μέσος όρος του από το 2019. Ο ρόλος του παραμένει ισχυρός στους Κλίπερς, παίζει πάνω από 25 λεπτά σε κάθε αγώνα, αλλά δεν προλαβαίνει να σουτάρει πολύ, μιας και πλέον πέραν των Πολ Τζορτζ, Κουάι Λέοναρντ και Ράσελ Ουέσμπρουκ, με τους Καλιφορνέζους αγωνίζεται και ο Τζέιμς Χάρντεν (από το ξεκίνημα της σεζόν 2023-24).