Ο Ντόντσιτς και ο Ίρβινγκ έβαλαν 82 πόντους και οι Μάβερικς νίκησαν τους Σίξερς (vids)

Λούκα Ντόντσιτς και Κάιρι Ίρβινγκ

i

photo by Ron Jenkins / Getty Images / Ideal Images

Ο Ντόντσιτς και ο Ίρβινγκ έβαλαν 82 πόντους και οι Μάβερικς νίκησαν τους Σίξερς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 06:50 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:04 - 03.03.2023

Το Ντάλας με την συνδυαστική παρουσία των δύο σούπερ σταρς επικράτησε με το εντυπωσιακό 133-126 των Φιλαδέλφεια Σίξερς. Ο Λούκα Ντόντσιτς έβαλε 42 πόντους και ο Κάιρι Ίρβινγκ 40, κυρίως όμως απέδειξαν πως αν… λειτουργήσουν σωστά τότε υπάρχει ελπίδα!

Μετά την τέταρτη ήττα στις πέντε κοινές εμφανίσεις του Λούκα Ντόντσιτς με τον Κάιρι Ίρβινγκ στο Ντάλας, όλοι οι… ειδικοί αποφάσισαν πως το σχέδιο των Μάβερικς με τους δύο σταρς παρέα έχει αποτύχει ήδη! 

Ήρθε όμως, μία άμεση απάντηση σε αυτούς που βιάστηκαν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Οι δυο τους έβαλαν μαζί 82 πόντους (ο Ντόντσιτς 42 και ο Ίρβινγκ 40) και οι Καουμπόηδες νίκησαν με 133-126 τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. 

Ο Ντόντσιτς νίκησε και σε προσωπικό επίπεδο, αφού ο Τζοέλ Εμπίντ, ο άνθρωπος με τον οποίο… μονομαχεί και για το βραβείο του πρώτου σκόρερ της σεζόν, είχε 35 πόντους και η ομάδα του γνώρισε την τρίτη της ήττα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες. 

Οι Μπακς καλούν στο Μιλγουόκι τον Γκόραν Ντράγκιτς
NBA

06:31 - 03.03.2023

Οι Μπακς καλούν στο Μιλγουόκι τον Γκόραν Ντράγκιτς

Την εμπειρία και το μυαλό του Σλοβένου, Γκόραν Ντράγκιτς, ετοιμάζονται να υποδεχθούν στο Μιλγουόκι - Ο 36χρονος έμεινε ελεύθερος από τους Σικάγο Μπουλς και οι Μπακς το Αντετοκούνμπο δεν θα τον αφήσουν να... ξεκουραστεί.

Παρά το γεγονός ότι και ο Τζέιμς Χάρντεν (27 πόντοι, 13 ασίστ) και ο Ταϊρίς Μάξεϊ (29 πόντοι) ήταν σε καλό mood ο συνδυασμός των Μαβς ήταν αξεπέραστος. 

Ο Ίρβινγκ μαζί με τον Ντόντσιτς έβαλαν 45 πόντους στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, ενώ στο ξεκίνημα την τρίτης περιόδου, μέσα σε 102 δευτερόλεπτα, έβαλαν (και πάλι οι δυο του) 10 πόντους. Εκεί ξεκίνησε να διαμορφώνεται το κλίμα και τελικά οι Τεξανοί προστάτευσαν την έδρα τους και διατήρησαν θετικό ρεκόρ. 

Πλέον βρίσκονται στο 33-31 και δεν έχουν κατοχυρώσει τη θέση τους για τα play off. Οι Σίξερς με τη σειρά τους και με ρεκόρ 40-22 προσπαθούν να ακολουθήσουν στην Ανατολή τους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μπόστον Σέλτικς.