Ο Άρης προσηλωμένος στο Λαύριο

Γιάννης Καστρίτης

Ο Άρης προσηλωμένος στο Λαύριο

Γιάννης Πάλλας 20:35 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 19.03.2024

Ο Άρης ετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Basket League με το Λαύριο

Συγκεντρωμένοι στο Λαύριο που αποτελεί τον επόμενο και τελευταίο για τον δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου, είναι στον Άρη όσον αφορά τον αγώνα του Σαββάτου (23/3, 17:15, κεκλεισμένων των θυρών) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη συνεχίστηκε με μία απογευματινή προπόνηση, την Τρίτη (19/3). Ο Τζόναθαν Σταρκ συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Προμετέι, ενώ οι Ρομπέρτο Γκάλινατ και Γιώργος Φίλλιος συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία τον προπονητή των «κιτρίνων» που ευελπιστεί πως στην έναρξη των play offs θα μπορέσει να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Πανέτοιμη για Προμηθέα η ΑΕΚ Betsson και με στόχο να κλείσει θετικά την πορεία στο BCL
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

18:58 - 19.03.2024

Πανέτοιμη για Προμηθέα η ΑΕΚ Betsson και με στόχο να κλείσει θετικά την πορεία στο BCL

H προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του BCL κόντρα στον Προμηθέα (20/03, 19:30) ολοκληρώθηκε, με τον Ηλία Ζούρο και τους παίκτες του να συνεχίζουν σε υψηλούς ρυθμούς.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί την Τετάρτη (20/3) με μία απογευματινή προπόνηση, ενώ στόχος είναι εκτός από τη νίκη οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης να προσφέρουν και θέαμα.