Ο Εμπίντ πάτησε στο κεφάλι τον Ουίλιαμς - Η επική απάντηση του φόργουορντ των Σέλτικς (vid)

Το πάτημα του Εμπίντ στον Ουίλιαμς

Ο Εμπίντ πάτησε στο κεφάλι τον Ουίλιαμς - Η επική απάντηση του φόργουορντ των Σέλτικς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:32 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:35 - 06.05.2023

Έναν σοκαριστικό τραυματισμό περιλάμβανε το Game 3 των Φιλαδέλφεια 76ερς με τους Μπόστον Σέλτικς, καθώς ο Τζοέλ Εμπίντ πάτησε στο κεφάλι των Γκραντ Ουίλιαμς σε προσπάθειά του να τον αποφύγει.

Το παιχνίδι των Σίξερς με τους Σέλτικς, στο Wells Fargo Center της Πενσιλβάνια, βρισκόταν στην κόψεη του ξυραφιού, μέχρι που μια στιγμή ήρθε να... παγώσει τα πάντα. Γκραντ Ουίλιαμς και Τζέιλεν Μπράουν βούτηξαν στο παρκέ για μια διεκδίσιμη μπάλα, με τον Τζοέλ Εμπίντ να μπλέκεται στη φάση.

Ο Καμερουνέζος σέντερ προσπάθησε να αποφύγει τους δύο παίκτες των Σέλτικς, όμως στην προσπάθειά του αυτή ο Ουίλιαμς στάθηκε άτυχος. Διότι ο Εμπίντ τον πάτησε στο κεφάλι, με την στιγμή του τραυματισμού να σοκάρει.

Η απάντηση των Σέλτικς: Break στη Φιλαδέλφεια και προβάδισμα στη σειρά
NBA

05:36 - 06.05.2023

Η απάντηση των Σέλτικς: Break στη Φιλαδέλφεια και προβάδισμα στη σειρά

Έπειτα από την ήττα στο Game 1 οι Μπόστον Σέλτικς έβγαλαν αντίδραση και αφού ισοφάρισαν τη σειρά, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα, μετά τη μεγάλη νίκη τους με 114-102 μέσα στη Φιλαδέλφεια, επί των Σίξερς, στο Game 3.

Ο φόργουορντ των Σέλτικς πήγε αμέσως στον πάγκο, καθώς είχε ματώσει και αμέσως το σταφ της ομάδας του έκανε ράμματα για να σταματήσει η αιμορραγία και να μπορέσει να συνεχίσει στην αναμέτρηση, όπως και έγινε μερικές στιγμές αργότερα.

Μάλιστα ο Εμπίντ πήγε προς το μέρος του κατά την επιστροφή του στο παρκέ, ρωτώντας τον αν είναι εντάξει, έπειτα από το χτύπημα, με τον Ουίλιαμς να απαντάει «είναι πλέι οφ φίλε, είναι αυτό για το οποίο παλεύουμε», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το μαχητικό πνεύμα και τον χαρακτήρα που τον διέπουν.

Παρά τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το χτύπημα του αντιπάλου του πάντως, η στιγμή του χτυπήματος του σέντερ των Σίξερς δεν παύει να σοκάρει με μια πρώτη εικόνα.