Ο Φιλίπ Πετρούσεφ στην κάμερα του Sportal και τον Αχιλλέα Μαυροδόντη (vid)

Sportal newsroom 11:07 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 28.11.2023

Το πρωί της Τρίτης (28/11) ο Φιλίπ Πετρούσεφ έφτασε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού και το Sportal ήταν εκεί για να καταγράψει τις πρώτες στιγμές του Σέρβου σέντερ στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την Φίλιπ Πετρούσεφ στην Ελλάδα, το πρωί της Τρίτης. Ο Σέρβος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και αναμένεται να μπει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό με τη νέα του ομάδα.

Ο 24χρονος άσος έφτασε στη χώρα μας, με πτήση από Αμερική και το Sportal.gr βρέθηκε στο «Ελ.Βενιζέλος» για να καταγράψει τις πρώτες στιγμές του στην Ελλάδα για λογαριασμό των νταμπλούχων Ελλάδας.

Δείτε όσα είπε ο Σέρβος σέντερ κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μέσα από την κάμερα του Sportal:

»Είναι τιμή που είμαι εδώ και ανυπομονώ να παίξω με τον Ολυμπιακό. Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα να έρθω εδώ. Υπήρχαν κάποιες καταστάσεις για μένα στο ΝΒΑ, που δεν ήταν δικό μου λάθος

Περάσαμε πολύ χρόνο με τον Σάσα. Μιλήσαμε πολύ. Μου είπε τα καλύτερα και ότι θα έπρεπε να έρθω στον Ολυμπιακό. Μου είπε μόνο τα καλύτερα.

Έχω παίξει στο 4, έχω παίξει στο 5. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα θέλω να προσαρμοστώ και θα δούμε πώς θα προχωρήσει η σεζόν.

Μου αρέσουν τα χρώματα το κόκκινο και το λευκό. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα και είμαι ευγνώμων. Ξέρω ότι οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Να είναι έτοιμοι.

Όλα έγιναν γρήγορα. Μίλησα με τον Χασάν Μάρτιν που είναι καλός φίλος μου και μου είπε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό».