Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του θα προπονήσουν ομάδα πριν το All Star Game
i

© Intime

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του θα προπονήσουν ομάδα πριν το All Star Game

Sportal newsroom 20:44 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 08.02.2023

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο θα προπονήσουν ομάδα στο NBA All-Star Game Celebrity Game, αγώνας που παίρνουν μέρος διασημότητες από τον χώρο των σπορ και της showbiz.

Προπονητές για το 2023 Ruffles NBA All-Star Game Celebrity Game, στο οποίο συμμετέχουν ηθοποιοί, κωμικοί, βραβευμένοι με Grammy μουσικοί, αθλητές και άλλοι.

Ο ΛεΜπρόν είχε πει στους γιους του ότι θα κάνει το ρεκόρ! (vid)
NBA

09:49 - 08.02.2023

Ο ΛεΜπρόν είχε πει στους γιους του ότι θα κάνει το ρεκόρ! (vid)

Λίγο πριν το τζάμπολ ο ΛεΜπρόν είχε ενημερώσει τον Μπρόνι και τον Μπράις για το τι πρόκειται να δουν με τα μάτια τους. Το πρωί της Τετάρτης (8/2) ολόκληρη η φαμίλια Τζέιμς στάθηκε δίπλα του σε μία μεγάλη στιγμή, με ένα αξεπέραστο ρεκόρ.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Jon M. Huntsman Center στο Σολτ Λέικ της Γιούτα την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, θα είναι τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας των Γιούτα Τζαζ, Ράιαν Σμιθ, και ο τρεις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ, Ντουέιν Γουέιντ, θα είναι οι αρχηγοί της ομάδας. Ο δύο φορές MVP NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα αδέρφια του Θανάσης και Άλεξ Αντετοκούνμπο και η τρεις φορές Ολυμπιονίκης Λίντσεϊ Βον θα προπονήσουν για την ομάδα του Ντουέιν και θα αντιμετωπίσουν το Naismith Memorial Basketball Hall of Famer και την δύο φορές πρωταθλήτρια του WNVA, Λίσα Λέσλι, τον ράπερ και ηθοποιό Fat Joe και τον βασικός παίκτης του Χιούστον Άτσρος, Άλεξ Μπρέγκμαν, ο οποίος θα προπονητής για την ομάδα του Ράιαν.

Το Ruffles NBA All-Star Game Celebrity Game είναι αγώνας στον οποίο λαμβάνουν μέρος διασημότητες είτε από τον χώρο των σπορτ, είτε από τη showbiz. Προηγείται του All Star Game που φέτος θα λάβει χώρα στο Σολτ Λέικ της Γιούτα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εννοείται ότι θα συμμετέχει και ως παίκτης στη μεγάλη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη.