Ο Μπρους Μπράουν... αυτοπροτάθηκε στους Νικς: «Μπορώ να κάνω ό,τι μου ζητήσουν»

Μπρους Μπράουν

i

@Photo by Sarah Stier/Getty Images

Ο Μπρους Μπράουν... αυτοπροτάθηκε στους Νικς: «Μπορώ να κάνω ό,τι μου ζητήσουν»

Sportal newsroom 10:11 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 22.01.2024

Η ανταλλαγή του Πασκάλ Σιάκαμ έστειλε τον Μπρους Μπράουν στο Τορόντο και τους Ράπτορς, όμως ο πρώην άσος των Ντένβερ Νάγκετς έκανε... άνοιγμα προς Νέα Υόρκη, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους Νικς.

Από την Ιντιάνα και τους Πέσιερς στους Τορόντο Ράπτορς βρίσκεται ο Μπρους Μπράουν. Ο εκρηκτικός γκαρντ ήταν ένα από τα πρόσωπα που αποχώρησαν, μέσω ανταλλαγής, από την ομάδα της Ιντιανάπολις, στο πλαίσιο του trade που είχε σαν πρωταγωνιστή τον Πασκάλ Σιάκαμ.

Την ίδια ώρα όμως και παρά το γεγονός πως έχει πάρει ήδη χρόνο συμμετοχής με τους Ράπτορς, οι φήμες για πιθανή νέα ανταλλαγή του Μπράουν καλά κρατούν. Ο ίδιος μάλιστα έχει ήδη μια ξεκάθαρη προτίμηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη Νέα Υόρκη να είναι στην κορυφή της λίστας του.

Πιο συγκεκριμένα, οι Νικς είναι η ομάδα στην οποία επιθυμεί να συνεχίσει, κάνοντας μάλιστα και σχετικό άνοιγμα προς τον Τομ Θίμποντο και το front office των Νικς, σε μια δήλωση που προκάλεσε συζητήσεις τις τελευταίες ώρες.

«Είμαι σκύλος. Μπορώ να κάνω ό,τιδήποτε χρειαστεί ο Τομ Θίμποντο από μένα. Εγώ απλώς θα το κάνω», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Μπράουν, που... άναψε φωτιές, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια αντίδραση από τους Νικς, που ακόμα κρατούν κλειστά χαρτιά, έχοντας εντάξει στο δυναμικό τους τον Όου Τζι Ανουνόμπι από τους Ράπτορς.

Το ρόστερ των Νικς άλλωστε διακρίνεται για τη σκληράδα του, καθώς πέραν του Ανουνόμπι δεσπόζει και η παρουσία του Τζας Χαρτ, ο οποίος κάνει τη διαφορά, βοηθώντας τον Τζέιλεν Μπράνσον να είναι σημείο αναφοράς στην επίθεση.