Τι παράσταση έδωσες: Ο Τζέιλεν Μπράνσον ήταν μια ομάδα μόνος για τους Νικς (vid)

Τζέιλεν Μπράνσον

i

@Photo by Elsa/Getty Images

Τι παράσταση έδωσες: Ο Τζέιλεν Μπράνσον ήταν μια ομάδα μόνος για τους Νικς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:17 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 19.01.2024

Το Madison Square Garden είναι το «σπίτι» του Τζέιλεν Μπράνσον και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι, με τον ηγέτη των Νικς να κάνει σπουδαία εμφάνιση κόντρα στους Ουίζαρντς.

Η βραδιά στη Νέα Υόρκη είχε έναν (πολύ) μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο Τζέιλεν Μπράνσον ήταν ασταμάτητος απέναντι στους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον. «Εκτέλεσε» την αντίπαλη άμυνα.

Ο JB βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Το παιχνίδι του είναι αρκετά ώριμο, οι αποφάσεις του είναι αυτές που πρέπει και ο Τομ Θίμποντο του έχει δώσει τα κλειδιά της ομάδας. Κάτι που φαίνεται και την ώρα που παίρνει τη μπάλα. Για την ακρίβεια, όταν ζητάει τη μπάλα από τους συμπαίκτες του για να «φτιάξει» φάσεις.

Οι Νικς έχουν βρει το σημείο αναφοράς που ζητούσαν στην επίθεση, στο πρόσωπό του. Οι 41 πόντοι, σε συνδυασμό με τις 8 ασίστ που μοίρασε απέναντι στους «Μάγους» αποτύπωσαν το impact του Μπράνσον στην επίθεση των Νικς. Και σε ένα παιχνίδι που τα βρήκαν σκούρα και κοίταξαν κατάματα την ήττα, ο εκρηκτικός γκαρντ ήταν εκεί για να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει την ομάδα του εκ του ασφαλούς. Σαν σωστός ηγέτης.

Παρακάτω απολαύστε τη μεγάλη εμφάνιση του σταρ των Νιου Γιορκ Νικς, που νίκησε... μόνος του την άμυνα των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Παρτίζαν και όλη τη δράση της Παρασκευής