Ο... πανοραμικός Σκότι Μπαρνς στην κορυφή του Top-10

Σκότι Μπαρνς

i

© photo by Mark Blinch / Getty Images / Ideal Images

Ο... πανοραμικός Σκότι Μπαρνς στην κορυφή του Top-10

Γιώργος Γαβριλάκης 11:48 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 27.03.2023

Οκτώ ματς και μπόλικο θέαμα περιελάμβανε η αγωνιστική δράση του ΝΒΑ από το βράδυ της Κυριακής μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τον Σκότι Μπαρνς των Τορόντο Ράπτορς να δημιουργεί την πιο αξιομνημόνευτη στιγμή με το 360° κάρφωμα κόντρα στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Ο Σκότι Μπαρνς είναι παίκτης ουσίας. Κάνει τη διαφορά στην άμυνα και είναι αποτελεσματικός στην επίθεση. Έχει όμως και τα σωματικά χαρίσματα για να προσφέρει θέαμα όποτε το επιθυμεί. 

Έτσι, όταν έφυγε μόνος του στον αιφνιδιασμό επέλεξε οι δύο πόντοι των Ράπτορς να μπουν με εντυπωσιακό τρόπο. Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, έκανε μία ολόκληρη περιστροφή γύρω από τον εαυτό του και τελικά ολοκλήρωσε την... τροχιά του με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα στο καλάθι των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, πριν τους νικήσουν με 114-104.  

Αυτό ήταν το Νο 1 από τις δέκα καλύτερες φάσεις του ΝΒΑ που εξελίχθηκαν από το το βράδυ της Κυριακής (26/3) μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση μία επίσης τρομερή πτήση του Τζέιλεν Μπράουν

Ο All-Star φόργουορντ της Βοστώνης, κάλυψε το κενό της απουσίας του Τζέισον Τέιτουμ και έβαλε 41 πόντους στη νίκη επί των Σαν Αντόνιο Σπερς. Δύο από αυτούς, ήρθαν με το τρομερό κάρφωμα που θα δείτε στο Νο 2, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με την τρομερή τάπα του Τζάρετ Άλεν των Κλίβελαντ Καβαλίερς στον rookie των Χιούστον Ρόκετς, Τάρι Ίσον. 

Δείτε και ολόκληρο το Top-10 στο βίντεο που ακολουθεί...