Ο Παπαγιάννης διέλυσε τη στατιστική με τρία ρεκόρ καριέρας - «Θέλω να σουτάρω περισσότερο»

Γιώργος Παπαγιάννης

i

©Intime

Ο Παπαγιάννης διέλυσε τη στατιστική με τρία ρεκόρ καριέρας - «Θέλω να σουτάρω περισσότερο»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:55 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 28.03.2023

Ο Παπαγιάννης έσπασε τρία ρεκόρ καριέρας απέναντι στη Μπάγερν, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να παίρνει από το χέρι την ομάδα του και να αποθεώνεται από τους φίλους των «πρασίνων».

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν όλα τα λεφτά απέναντι στη Μπάγερν, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να κάνει τρία ρεκόρ καριέρας, να μην χάνει σουτ και να διαλύει την άμυνα των Βαυαρών! 

Ο διεθνής σέντερ, ο οποίος πρόσφατα άλλαξε γραφείο εκπροσώπησης, έκανε μακράν το καλύτερό του παιχνίδι φέτος, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να τελειώνει το ματς με 24 πόντους, χωρίς να χάσει σουτ (1/1 βολή, 7/7 δίποντα, 3/3 τρίποντα), έχοντας ακόμα 11 ριμπάουντ, ενώ στην αξιολόγηση έφτασε στους 40 βαθμούς.

Με σούπερ Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός υπέταξε τη Μπάγερν πριν επισκεφτεί το ΣΕΦ
EUROLEAGUE

22:22 - 28.03.2023

Με σούπερ Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός υπέταξε τη Μπάγερν πριν επισκεφτεί το ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στην Euroleague επικρατώντας με σκορ 86-76 της Μπάγερν Μονάχου για την 31η αγωνιστική της. Ασταμάτητος ο Γιώργος Παπαγιάννης με 100% ευστοχία στο ματς, επόμενη υποχρέωση για τους «πράσινους» στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (31/3).

Ο Παπαγιάννης έκανε την κορυφαία του επίδοση σε τρίποντα, πόντους και αξιολόγηση, σε μια βραδιά που άκουσε τον κόσμο να τον αποθεώνει. αναγνωρίζοντας την μεγάλη του προσφορά στη νίκη του Παναθηναϊκού. 

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπάγερν πάντως, και αφού πρώτα πήγε κατευθείαν από τα αποδυτήρια στην αίθουσα με τα βάρη, ο Παπαγιάννης ανέφερε πως η εμφάνισή του είναι αποτέλεσμα δουλειάς, με τον ίδιο να τονίζει πως θέλει να σουτάρει ακόμα περισσότερα τρίποντα! 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Euroleague:

«Δουλεύω μέρα. στον τελευταία μήνα πάω καλά αλλά έχει να κάνει με το πνευματικό κομμάτι τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα. Ο στόχος είναι να σουτάρω περισσότερο. Όλοι σουτάρουν αυτές τις μέρες, ακόμα και οι ψηλοί».