«Ο Πιέρια Χένρι δεν έχει βρεθεί θετικός σε κάποια ουσία»
i

Euroleague

«Ο Πιέρια Χένρι δεν έχει βρεθεί θετικός σε κάποια ουσία»

Sportal newsroom 20:41 - 02.02.2023

Ο Πιέρια Χένρι έχει παραγκωνιστεί από την Μπασκόνια αφού έχει ανοίξει φάκελος εις βάρος του για υπόθεση ντόπινγκ, όμως από την ομάδα του τονίζουν ότι ο παίκτης δεν έχει βρεθεί θετικός σε ουσία και είναι διαδικαστικό το θέμα.

Ο Πιέρια Χένρι έχει μπει στον... πάγο από τη Μπασκόνια, αφού η FIBA άνοιξε φάκελο για τον Αμερικάνο, που θεωρείται ύποπτος για υπόθεση ντόπινγκ.

Ο Χένρι ειδοποιήθηκε από τη Μπασκόνια ότι μέχρι η υπόθεση να διαλευκανθεί, δεν θα είναι μαζί με την ομάδα, ωστόσο οι Βάσκοι από την πρώτη στιγμή είχαν εκφράσει τη στήριξή τους στον παίκτη τους.

Στο νέο επεισόδιο του σίριαλ, ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Φέλιξ Φερνάντεθ, μίλησε για την υπόθεση επισημαίνοντας ότι ο Αμερικάνος γκαρντ δεν έχει βρεθεί θετικός σε κάποια ουσία και ότι στο σύλλογο περιμένουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας προκειμένου

«Ο Χένρι δεν βρέθηκε θετικός σε κάποια ουσία. Η ακύρωση του συμβολαίου του έχει να κάνει με τη διαδικασία. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε. Ελπίζουμε το καλύτερο για όλους. Θέλουμε το καλό του Χένρι, ο οποίος είναι ο βασικός χαμένος, αλλά φυσικά και η ομάδα, όπως και οι φίλοι του μπάσκετ. Γι’ αυτό ελπίζουμε να βρεθεί λύση το συντομότερο», είπε αρχικά.

«Ο παίκτης είναι ευγνώμων για τα μηνύματα υποστήριξης που έχει λάβει, τόσο από την ομάδα, όσο και από τους φιλάθλους. Κι αυτό, είναι πολύ σημαντικό για τον Χένρι. Είναι ένας ξεχωριστός χαρακτήρας, χαρισματικός και πολύ καλός παίκτης. Αυτή την στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε κάποια πρόβλεψη για το μέλλον», συμπλήρωσε ο GM της ομάδας.