Ο Στέρλινγκ Μπράουν πήρε 10ήμερο συμβόλαιο στους Λέικερς, Ντόρσεϊ ή Κάζινς για το δεύτερο
i

Τάιλερ Ντόρσεϊ / © Intime

Ο Στέρλινγκ Μπράουν πήρε 10ήμερο συμβόλαιο στους Λέικερς, Ντόρσεϊ ή Κάζινς για το δεύτερο

Γιώργος Γαβριλάκης 21:15 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 06.01.2023

Ο ομογενής γκαρντ προπονείται με τους Λέικερς, έχασε το πρώτο δεκαήμερο συμβόλαιο από τον Στέρλινγκ Μπράουν και για το δεύτερο θα ανταγωνιστεί (και) τον πρώην All-Star σέντερ, ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ως ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς και ως σφετεριζόμενος από ευρωπαϊκές ομάδες (ανάμεσά του ο Ολυμπιακός, η Μονακό ίσως η Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές) συνεχίζει να σκέφτεται το ΝΒΑ και έχει εξηγήσει με τον τρόπο του ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να μείνει εκεί. 

Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο Λ.Α. και προπονείται με τους Λέικερς, που έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα κάνουν κάποια μεγάλη ανταλλαγή, αλλά αναμένεται να ενισχυθούν μέσω της αγοράς των ελεύθερων παικτών. 

Ήδη ο 27χρονος γκαρντ Στέρλινγκ Μπράουν, πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, ο οποίος πρόπερσι έπαιξε με τους Χιούστον Ρόκετς και πέρσι με τους Ντάλας Μάβερικς, υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο. 

Οι Λιμνάνθωποι με αυτόν τον τρόπο καλύπτουν τα κενά των τραυματιών Όστιν Ριβς και Λένι Ουίλκινς. 

Οι δυο τους θα απουσιάσουν για δύο εβδομάδες και ο Μπράουν πήρε τη θέση που διεκδικούσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ παραμένει στο Λ.Α. καθώς ο κόουτς Ντέβιν Χαμ πρόκειται να δώσει άλλο ένα δεκαήμερο συμβόλαιο. 

Αυτή τη φορά όμως, φαίνεται πως υπολογίζει στην προσθήκη ενός φόργουορντ/σέντερ. Γι’ αυτό άλλωστε αναμένεται στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες ο πρώην All-Star ΝτεΜάρκους Κάζινς. 

Ακόμα κι αν οι πόρτες των Λέικερς κλείσουν ο Ντόρσεϊ θα συνεχίσει την προσπάθειά του να βρει ομάδα στο ΝΒΑ και έχει στο βιογραφικό του την πρόσφατη επίδοσή του (στην φετινή G-League) των 24,4 πόντων και κυρίως του 47% στα σουτ τριών πόντων. 

Οι… μισές, αν όχι περισσότερες από τις μισές ομάδες, από τώρα και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου αναμένεται να προσφέρουν δεκαήμερα συμβόλαια που αν ανανεωθούν άλλες δύο φορές τότε γίνονται εγγυημένα μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Σε αυτό το παιχνίδι θα μπει ο Ντόρσεϊ και έχει πολλές ελπίδες να βγει κερδισμένος…