Ο Ντόρσεϊ άλλαξε ατζέντη - Τι σημαίνει η κίνηση για το μέλλον του

Ο Ντόρσεϊ άλλαξε ατζέντη - Τι σημαίνει η κίνηση για το μέλλον του

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:29 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:33 - 05.01.2023

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ άλλαξε εταιρία εκπροσώπησης, με τον διεθνή γκαρντ να δείχνει ακόμα πιο έντονα πως θέλει να βρει την πολυπόθητη ευκαιρία στον μαγικό κόσμο του NBA.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θέλει να τελειώσει τη σεζόν στο NBA και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να το πετύχει αυτό! 

Τελευταία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση ήταν η αλλαγή του ατζέντη του, με τον διεθνή γκαρντ να αφήνει την μέχρι πρότινος εταιρία που τον εκπροσωπούσε και που αποτελεί μια εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη και το NBA και να υπογράφει με την priority sports.

Αυτή η κίνηση δείχνει ότι ο Ντόρσεϊ θέλει να παλέψει με κάθε τρόπο για να βρει έστω ένα 10ήημερο συμβόλαιο στο NBA, καθώς η priority sports εκπροσωπεί πολλούς παίκτες όπως ο Λάουρι, ο Μπιλ, ο Πόρτις, ο Χέιγουορντ, ο Πλάμλι και πολλοί ακόμα.

Από την άλλη, η πόρτα της Ευρώπης παραμένει ανοιχτή, καθώς η εν λόγω εταιρία έχει στο πελατολόγιό της παίκτες σαν τον Λάρκιν, τον Πάνγκος, τον Μπλακ και άλλους.

Τα δεδομένα λοιπόν παραμένουν ίδια, με τον Ντόρσεϊ να συνεχίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μείνει στο NBA, όμως η Ευρώπη παραμένει μια δυνατή επιλογή, με τους Ολυμπιακό, Φενέρ και Μονακό να είναι και πάλι επιλογές με πολλές πιθανότητες για να υπογράψουν τον παίκτη.