Οι Μπακς χωρίς Γιάννη και Λίλαρντ έχασαν από το Μέμφις - Τα αποτελέσματα και τα στιγμιότυπα της preseason

Θανάσης Αντετοκούνμπο

i

© photo by Justin Ford / Getty Images / Ideal Images

Οι Μπακς χωρίς Γιάννη και Λίλαρντ έχασαν από το Μέμφις - Τα αποτελέσματα και τα στιγμιότυπα της preseason

Γιώργος Γαβριλάκης 08:35 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:40 - 11.10.2023

Στο Μέμφις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δεν αγωνίστηκαν και οι Μπακς ηττήθηκαν για την Preseason με 108-102. Ούτε ο Κρις Μίντλετον δεν ήταν διαθέσιμος, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν παραγωγικός σε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής - Δείτε συνολικά τα αποτελέσματα και τα highlights των επτά φιλικών αναμετρήσεων επί αμερικάνικου εδάφους.

Θα χρειαστεί τελικά, να περάσει λίγος χρόνος ακόμα μέχρι να έρθει η στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα φορέσει τη φανέλα με το λογότυπο των Μιλγουόκι Μπακς και θα μπει στο γήπεδο για αγωνιστική δράση. Η ίδια αναμονή ισχύει και στην περίπτωση του Ντέιμιαν Λίλαρντ και ναι μεν όλο το ΝΒΑ περιμένει με αγωνία τις συνεργασίες των δύο σούπερ σταρς που συνθέτουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά δίδυμα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, αλλά ακόμα δεν έχουν ενεργοποιηθεί στην Preseason. 

Τη μέρα πάντως, που τα Ελάφια αντιμετώπισαν τους Μέμφις Γκρίζλις σε φιλικό αγώνα, κανένας εκ των δύο δεν αγωνίστηκε. Ούτε ο Κρις Μίντλετον ήταν στη διάθεση του κόουτς Έιντριαν Γκρίφιν κι έτσι οι Μπακς δεν είχαν τις λύσεις που χρειάζονταν. Οι Αρκούδες νίκησαν με 108-102 με τον Ντέσμον Μπέιν να βάζει 21 πόντους σε σχεδόν 26 λεπτά συμμετοχής. Αυτός θα είναι ένας από τους κομβικούς παίκτες της ομάδας για τη νέα σεζόν, αφού ο Τζα Μοράντ ξεκινάει τη χρονιά ως τιμωρημένος και με μεγάλες αμφιβολίες, όχι για την αγωνιστική του κατάσταση ή το ταλέντο του, αλλά για την... εξωαγωνιστική του δράση

Για το Μιλγουόκι ο Τζέι Κρόουντερ ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε 9 λεπτά και είχε 3 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ο νεοαποκτηθείς Κάμερον Πέιν, ο οποίος θα είναι ο αναπληρωματικός γκαρντ του Ντέιμιαν Λίλαρντ ξεκίνησε στην πρώτη πεντάδα, είχε 5 ασίστ, αλλά και 0/6 σουτ. 

Ατλάντα Χοκς - Κλίβελαντ Καβαλίερς: 108-107

Μαϊάμι Χιτ - Σάρλοτ Χόρνετς: 113-109

Φοίνιξ Σανς - Ντένβερ Νάγκετς: 107-115

Χιούστον Ρόκετς - Ιντιάνα Πέισερς: 122-103

Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Ορλάντο Μάτζικ: 105-122

Λ.Α. Κλίπερς - Γιούτα Τζαζ: 103-98