Άρρωστος ο Λούντζης, χωρίς τρεις παίκτες ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι
i

© Euroleague Basketball

Άρρωστος ο Λούντζης, χωρίς τρεις παίκτες ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι

Γιώργος Γαβριλάκης 14:59 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 26.03.2024

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (28/3) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας πέραν από τους τραυματίες Πετρούσεφ και Μιλουτίνοφ δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ετοιμάζεται σιγά σιγά για την επιστροφή του, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα λείψει τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες, ενώ ο Ολυμπιακός έχει και μια τρίτη απώλεια για το ματς της Πέμπτης (28/3, 21:30) κόντρα στην Παρτίζαν για την 32η απαιτητική και κρίσιμη αγωνιστική της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι χωρίς τον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και βρίσκεται σε σωματική κατάσταση που δεν του επιτρέψει να αγωνιστεί στο ματς που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την θέση κατάταξης του Ολυμπιακού στην κανονική διάρκεια. Και το αν θα είναι εντός της εξάδας -που οδηγείται με απευθείας πρόκριση στα Playoffs- ή έξω από αυτήν και σε ποια ακριβώς θέση.

Ο Ντόντσιτς «βλέπει» Final 4 με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

11:40 - 26.03.2024

Ο Ντόντσιτς «βλέπει» Final 4 με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ο Λούκα Ντόντσιτς έδωσε τις δικές του προβλέψεις για τις τέσσερις ομάδες που θα δώσουν του «παρών στο Final 4 του Βερολίνου. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σλοβένου γκαρντ των Μάβερικς αυτές θα είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός κι η Φενέρμπαχτσε.

Άλλωστε απομένει το ματς με την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και άλλα δύο για το τέλος της κανονικής διάρκειας: Με τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου (επίσης στο Βελιγράδι) και με την Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην 34η και τελευταία αγωνιστική στο ΣΕΦ. Σε ένα ματς, αυτό με τους Τούρκους, που αν και είναι προγραμματισμένο για τις 12 Απριλίου, ήδη ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει πως έχουν πωληθεί όλα τα εισιτήρια!