Η ομιλία Μπαρτζώκα σε παίκτες υπό το βλέμμα Αγγελόπουλων: «Ο τελικός είναι πιο σημαντικός από το ματς με τον Παναθηναϊκό» (vid)
i

O Γιώργος Μπαρτζώκας/©ΙΝΤΙΜΕ

Η ομιλία Μπαρτζώκα σε παίκτες υπό το βλέμμα Αγγελόπουλων: «Ο τελικός είναι πιο σημαντικός από το ματς με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Sportal newsroom 09:45 - 19.02.2023

Σαφώς πανηγυρικό το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας φρόντισε να κατευνάσει τα πνεύματα και να ρίξει τους τόνους.

Κανένα παράπονο δεν θα μπορούσε να έχει από τους παίκτες του ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά μετά την επικράτηση – ακόμα μία – επί του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και εντός των αποδυτηρίων, οι δύο ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έδωσαν τα συγχαρητήριά τους όχι μόνο στον Έλληνα τεχνικό και στο τεχνικό τιμ, αλλά και στους παίκτες που κατάφεραν να σημειώσουν παράλληλα και την 11η νίκη τους επί του «αιώνιου» αντιπάλου.

Παπανικολάου στο Sportal: «Ο Σπανούλης είναι αδερφός μου» (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

09:13 - 19.02.2023

Παπανικολάου στο Sportal: «Ο Σπανούλης είναι αδερφός μου» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Final 8, τονίζοντας πως το 11-0 απέναντι στους «πράσινους» δεν λέει τίποτα, ενώ στάθηκε και στην αδελφική του σχέση με τον Βασίλη Σπανούλη.

Αυτός που κλήθηκε να χαμηλώσει το πανηγυρικό κλίμα και να επαναφέρει τους πάντες στο έδαφος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που μίλησε στους παίκτες του και τους τόνισε ότι καταλαβαίνει ότι μία νίκη επί του Παναθηναϊκού είναι σημαντική, αλλά υπογράμμισε ότι πιο σημαντική θα είναι η νίκη επί του Περιστερίου bwin, καθώς πρόκειται για έναν τελικό.

«Σπουδαία προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να σας πω κάτι. Ηρεμήστε τώρα, γιατί αύριο έχουμε έναν τελικό. Είναι ένα τουρνουά τριών αγώνων. Ξέρω ότι μία νίκη επί του Παναθηναϊκού είναι σημαντική, αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από το σημερινό. Οπότε, ας προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Ας παίξουμε ως ομάδα όπως κάνουμε πάντα».

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε το δικό του μικρό σχόλιο, λέγοντας: «Απομένει ένα παιχνίδι, ας πανηγυρίσουμε αύριο».

Δείτε το βίντεο: