Με Πετρούσεφ στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Φιλίπ Πετρούσεφ

Με Πετρούσεφ στο Μόναχο ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 01:46 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 01:49 - 31.01.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο Μόναχο, με τον Σέρβο να ταξιδεύει κανονικά για την αναμέτρηση με την Μπάγερν.

Με μια σημαντική ενίσχυση θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Μόναχο, καθώς στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο Φιλίπ Πετρούσεφ

Ο Σέρβος δεν έπαιξε απέναντι στην Άλμπα, καθώς ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό εδώ και μέρες, με αποτέλεσμα να μην είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί στο ματς του ΣΕΦ. Παρόλα αυτά, στο ματς με την Μπάγερν θα ακολουθήσει την αποστολή. 

Έτσι, με τον Πετρούσεφ να είναι, όπως όλα δείχνουν και στην 12άδα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει ένα επιπλέον όπλο στην διάθεσή του, με την ποιότητα του Σέρβου να του δίνει πολλές λύσεις, τόσο στο «5», όσο και στο «4». 

Περισσότερα νέα θα έχουμε το πρωί της Τετάρτης (31/1), όπου θα ξεκαθαρίσει και το πόσους παίκτες θα έχει στην αποστολή ο Ολυμπιακός, το εάν δηλαδή θα ταξιδέψει με 12 ή με 13 αθλητές, με τον Φιλίπ Πετρούσεφ πάντως, όπως όλα δείχνουν, να είναι έτοιμος για την μεγάλη μάχη απέναντι στους Βαυαρούς. 

🔴Ολυμπιακός - Άλμπα 101-87: Κάνααν χωρίς οίκτο, έβγαλε γούστα ο Ράιτ! - Sportal Euroleague Show