Μιλουτίνοφ: Τι θα κρίνει τη συμμετοχή του στη «διαβολοβδομάδα»

Μιλουτίνοφ

i

© Intime

Μιλουτίνοφ: Τι θα κρίνει τη συμμετοχή του στη «διαβολοβδομάδα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:29 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 10.11.2023

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Προμηθέα, με τον πόνο του Σέρβου να κρίνει το εάν ο παίκτης θα αγωνιστεί (και πόσο) στην διαβολοβδομάδα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Προμηθέα, με τον Σέρβο να ξεκουράζεται, προκειμένου να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν. 

Ο σταρ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο, ενώ στο δεξί έχει κάταγμα στο δάχτυλο, με τον πόνο να είναι έντονος. 

Έτσι, παρότι δεν έχει σκοπό να κάνει επέμβαση και σκοπεύει να παίξει με τον πόνο του, στο ματς απέναντι στους Πατρινούς (11/11) θα μείνει εκτός, ώστε να μπορέσει να πάρει... ανάσα και να είναι πιο έτοιμος ενόψει της συνέχειας. Εξάλλου σας είπαμε αναφέρει στο ρεπορτάζ μας πως πρωταρχικός στόχος είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ να μπορέσει να παίξει κανονικά στα ματς της Euroleague

Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με την διαβολοβδομάδα, η συμμετοχή του θα κριθεί από το κατά πόσο θα πονάει. Όπως έχουμε πει, σκοπός του ίδιο είναι να μην μείνει εκτός καθόλου και να σφίξει τα δόντια, κάτι που όμως δεν είναι πάντα εύκολο. 

Από εκεί και πέρα, ο Λουκ Σίκμα από την Δευτέρα (13/11) επιστρέφει στις προπονήσεις και θα είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Αμερικανό, ακόμα και ανέτοιμο, να είναι υπερπολύτιμος το επόμενο διάστημα, ώστε να δώσει ανάσες ΚΑΙ στο «5», ειδικά στα ματς όπου ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν θα μπορέσει να παίξει πολύ. 

Sportal Euroleague Show: Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το -18, αλλά ο ΜακΙντάιρ τον «εκτέλεσε» στο φινάλε
SPORTAL ORIGINALS

21:03 - 09.11.2023

Sportal Euroleague Show: Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το -18, αλλά ο ΜακΙντάιρ τον «εκτέλεσε» στο φινάλε

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκόνια (9/11, 19:15) για την 7η αγωνιστική της EuroLeague και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης η Sportal EuroLeague Show επιστρέφει για να σας μεταφέρει όλη τη δράση από το ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ με ζωντανές συνδέσεις από το γήπεδο με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Καλεσμένος της Χριστίνας Βραχάλη και του Κώστα Σωτηρίου στο studio θα είναι ο Λάζαρος Αγαδάκος.

🔴Άλμπα - Παναθηναϊκός: Sportal Euroleague Show με όλη τη δράση της αγωνιστικής