Μπαρτζώκας: «Είχαμε την ευτυχία να το προετοιμάσουμε τρεις μέρες το παιχνίδι» (vid)

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Μπαρτζώκας: «Είχαμε την ευτυχία να το προετοιμάσουμε τρεις μέρες το παιχνίδι» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:16 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 25.10.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλάει για την σπουδαία αναμέτρηση που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός με την Εφές.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές (25/10, 21:15), με τον κόουτς των Ερυθρόλευκων να αναφέρεται στις απουσίες, αλλά και στην… ευτυχία του να έχει τρεις μέρες για να προετοιμάσει ένα ματς με την ομάδα του. 

Αναφορικά με τους απόντες, όπως είπε και ο κόουτς Μπαρτζώκας, ο Λουκ Σίκμα και ο Σακίλ ΜακΚίσκ θα είναι εκτός από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Έφες, ενώ κανονικά στην διάθεση του Έλληνα κόουτς θα είναι ο Αϊζάια Κάνααν

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιωργος Μπαρτζώκας: 

«Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει την Εφες. Μια ομάδα που βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, με νέο προπονητή, αλλάζοντας κάποιους σημαντικούς παίκτες και προσθέτοντας κάποιους καινούριους. Πιστεύω πως είναι σε αναζήτηση ταυτότητας, να σταθεροποιηθεί στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής της. Παρόλα αυτά έχει παίκτες που ξέρουν το παιχνίδι καλά, έχουν προσωπικότητα και είναι σημαντικό για εμάς το πώς θα αμυνθούμε. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς όπως πάντα. Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και ένα παιχνίδι που είχαμε την ευτυχία να το προετοιμάσουμε τρεις μέρες, οπότε σε σχέση με τα προηγούμενα που είχαμε μόνο μια μέρα, είναι σημαντικό. για εμάς θα απουσιάσει ο Σίκμα και ο ΜακΚίσικ. Όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι και ελπίζουμε να βρεθούμε σε καλή μέρα. Ώστε να κερδίσουμε το ματς που τόσο θέλουμε».