Ο λόγος που η Δευτέρα (17/7) μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για την μεταγραφή του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός / tourette photography

Ο λόγος που η Δευτέρα (17/7) μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για την μεταγραφή του Ολυμπιακού

Την Δευτέρα (17/7) τελειώνει το Σάμερ Λιγκ, το οποίο μπορεί να κρίνει πολλά και στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, κοιτάζοντας σε Ευρώπη, αλλά και Αμερική, για να βρει τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά. Η Δευτέρα όμως μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη σε αυτό τον σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα (17/7) είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Σάμερ Λιγκ του ΝΒΑ, κάτι που σημαίνει πως πολλά ταλέντα που δοκίμασαν την τύχη τους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όμως δεν έπιασαν, θα στρέψουν το βλέμμα τους προς την Ευρώπη, ώστε να συνεχίσουν στα μέρη μας την καριέρα τους.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει κάποιον από τους παίκτες που θα κοπούν από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Μπορεί όμως να καταλήξει σε μια ευκαιρία που θα βγει από κάποιον ντόμινο που θα δημιουργηθεί μετά από αυτά.

Μάρκους Χάουαρντ

Πέρσι η Μπασκόνια απέκτησε τους δύο καλύτερούς της παίκτες στις 17 Ιουλίου (Μάρκους Χάουαρντ) και στις 8 Αυγούστου (Ντάριους Τόμπσον). Μπορεί λοιπόν αντίστοιχες περιπτώσεις παικτών να βγουν στην ευρωπαϊκή αγορά τότε, κάτι που θα σημαίνει ότι ομάδες της Euroleague θα αδειάσουν (ίσως) κάποιες θέσεις για να αποκτήσουν έναν παίκτη που θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

Αυτό λοιπόν μπορεί να σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα βρει μια μεγάλη ευκαιρία και από κάποιον παίκτη που θα μείνει ελεύθερος από την ευρωπαϊκή του ομάδα. Άλλωστε τσεκάρει πάντα το τι γίνεται σε αυτή και τις κινήσεις των αντιπάλων του, καθώς δεν είναι λίγοι οι παίκτες που ταιριάζουν στα θέλω του Μπαρτζώκα και αυτή την στιγμή δεσμεύονται από συμβόλαιο, που είναι όμως πιθανό να σπάσει.

Ο Ολυμπιακός αναζητά, όπως σας είπαμε, έναν σκόρερ με ικανότητα στο μακρινό σουτ και (ιδανικά) μέγεθος, όπως είναι για παράδειγμα ο Σβι Μιχάιλιουκ. Το σίγουρο είναι πως δεν θα βιαστεί, αλλά θα περιμένει με υπομονή, προκειμένου να αποκτήσει τον καλύτερο δυνατό παίκτη που θα μπορούσε και ο οποίος θα δίνει ακριβώς αυτά που θέλει ο Ολυμπιακός.

Το κομμάτι που λείπει από το παζλ του Μπαρτζώκα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:55 - 16.07.2023

Το κομμάτι που λείπει από το παζλ του Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός, χωρίς άγχος και με απόλυτη ηρεμία, συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του, με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν το τελευταίο κομμάτι του παζλ ενόψει της νέας σεζόν, ώστε να παρουσιαστούν και πάλι έτοιμοι να κατακτήσουν την κορυφή.

Εξάλλου, με ένα ποσό περίπου 2 με 2.1 εκατομμύρια στην άκρη, ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την καλύτερη δυνατή κίνηση. Αρκεί όμως να βρεθεί και ο παίκτης που θα αξίζει αυτά τα λεφτά...

22:19 - 14.07.2023

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»

Ο Τόμας Ουόκαπ παραχώρησε τεράστια συνέντευξη στο Sportal, με τον... Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει για τους Πειραιώτες, την Εθνική, τον κόσμο, την Euroleague και πολλά - πολλά ακόμα!