Μπαρτζώκας: «Η ομάδα υποστηρίχθηκε πολύ από τον κόσμο» (vid)
i

©InTime

Μπαρτζώκας: «Η ομάδα υποστηρίχθηκε πολύ από τον κόσμο» (vid)

Sportal newsroom 23:37 - 11.11.2023

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την συμπαράσταση του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο με τον Προμηθέα

Στην ατμόσφαιρα και στον θερμό τρόπο που στήριξαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού την ομάδα, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί του Προμηθέα, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

«Θα ήθελα αρχικά να μιλήσω για την ατμόσφαιρα. Ήταν μια πολύ ευχάριστη Σαββατιάτικη ατμόσφαιρα για την ομάδα μας. Υποστηρίχθηκε πολύ από τον κόσμο που ήταν εδώ και τους ευχαριστούμε» ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» στη συνέντευξη Τύπου.

«Γενικά ήμασταν πολύ σοβαροί, ξέρωντας βέβαια πως ο Προμηθέας είχε το ίδιο ρεκόρ με εμάς και πως έχει πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, ειδικά επιθετικά. Σκοράρει πολλούς πόντους στο παιχνίδι. Έτσι από τη μία θέλαμε να κάνουμε διαχείριση ώστε να παίξουν όλοι στα είκοσι λεπτά, με εξαίρεση τον Φαλ που δυστυχώς έπαιξε 28 και από την άλλη να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το καταφέραμε» συνέχισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Και κατέληξε: «Συγχαρητήρια στον Προμηθέα. Του εύχομαι καλή τύχη για τη συνέχεια. Εμείς έχουμε διπλή αγωνιστική μπροστά μας και πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι με την Μακάμπι».