Αυτή είναι η μέρα και η ώρα του τελικού που κρίνει τον τίτλο στην Α1 Γυναικών

Αυτή είναι η μέρα και η ώρα του τελικού που κρίνει τον τίτλο στην Α1 Γυναικών

Sportal newsroom 17:35 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 25.04.2024

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού στο «Τάφου του Ινδού» και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών σε 2-2, με το Game 5 να κρίνει την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα για τη σεζόν 2023-24.

Και τώρα ένα 40λεπτο ακόμα για να μάθουμε την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας στην Α1 Γυναικών. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφερε στα μέτρα του την αναμέτρηση και έφτασε στη νίκη με 60-50, κάνοντας το 2-2.

Μέχρι στιγμής τόσο οι «ερυθρόλευκες» όσο και οι «πράσινες» έχουν εκμεταλλευτεί την έδρα τους στο ακέραιο, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τον πρώτο και τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός επικράτησε στον δεύτερο και στον τέταρτο τελικό, στη Λεωφόρο.

Ο τίτλος θα κριθεί σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει την φετινή πρωταθλήτρια Ελλάδας. Η αναμέτρηση αυτή έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή (28/04) στις 15:00 το μεσημέρι στην Αίθουσα 5 του φαληρικού σταδίου, με την ομάδα που θα φτάσει στη νίκη να παίρνει το πρωτάθλημα.

Το μεγάλο ερώτημα της σειράς είναι εάν ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στο νταμπλ, έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ή αν ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει τα κεκτημένα, ΄πως έκανε και τα τελευταία 2 χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.