«Μέσα» η Σταμολάμπρου για τον Παναθηναϊκό, εκτός η Βίτολα για τον Ολυμπιακό

«Μέσα» η Σταμολάμπρου για τον Παναθηναϊκό, εκτός η Βίτολα για τον Ολυμπιακό

Χρήστος Τσάλτας 12:34 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 21.04.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ, με την Βίτολα να είναι εκτός δράσης για τις ερυθρόλευκες, την ώρα που η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου επιστρέφει στη δράση για το «τριφύλλι».

Η ώρα για τον τρίτο τελικό της Α1 Γυναικών, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έφτασε, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να κάνουν το 2-1 στη σειρά των τελικών και να αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ενόψει της αναμέτρησης στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ, οι συνθέσεις των ομάδων αναμένεται να έχουν αλλαγές. Από πλευράς Ολυμπιακού, ο Θάνος Νίκλας δεν υπολογίζει στην παρουσία της Κριστίν Βίτολα. Η Λετονή σέντερ τραυματίστηκε στη μύτη στο παιχνίδι της Λεωφόρου και εξ αρχής υπήρχε αγωνία. Μάλιστα φόρεσε ειδική μάσκα για να είναι σε θέση να αγωνιστεί, όμως λίγο πριν από το τζάμπολ ένιωσε ενοχλήσεις και με τη μάσκα και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός, για να είναι απόλυτα έτοιμη για τον 4ο τελικό στον «Τάφο του Ινδού».

Στην αντίπερα όχθη, η Ελένη Καπογιάννη θα έχει και πάλι στη διάθεσή της την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου. Η Ελληνίδα γκαρντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της προπονήτριας των «πράσινων». Στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς άλλωστε δεν είχε αγωνιστεί, λόγω του τραυματισμού, όμως πλέον νιώθει πολύ καλύτερα και θα ενισχύσει την ομάδα της σε ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια της σειράς.

Οι 12άδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Νίκλας): Ουίλιαμς, Κυριακούδη, Σπυριδοπούλου, Σύρρα, Καμπισιούλη, Καρλάφτη, Νικολοπούλου, Αναστασοπούλου, Διέλα, Χριστινάκη, Κολλάτου, Τόμπιν.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Σταμολάμπρου, Καρακασίδου, Παυλοπούλου, Τσβίτκοβιτς, Μπάτσιου, Σωτηρίου, Πατσιατζή, Τζόουνς, Θεοδωρομανωλάκη, Αλέιν, Χαριστανίδου.