Πάλι εκτός προπόνησης ο Σλούκας και παραμένει αμφίβολος για ΟΑΚΑ

Κώστας Σλούκας

i

Σλούκας / ©intime

Πάλι εκτός προπόνησης ο Σλούκας και παραμένει αμφίβολος για ΟΑΚΑ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:44 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 07.06.2023

Πονοκέφαλος στον Ολυμπιακό με τον Κώστα Σλούκα! Ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» παρέμεινε εκτός και από τη σημερινή προπόνησης, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 2 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Με ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό Game 2 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο των μεγάλων τελικών της Basket League. 

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σλούκας που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση, παρέμεινε εκτός προγράμματος και σήμερα, ως εκ τούτου η παρουσία του στην αναμέτρηση της Πέμπτης (8/6, 21:15) παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη κι αν τελικά καταφέρει να δώσει το «παρών», θα φανεί κατά πόσο θα είναι επηρεασμένος από το γεγονός ότι θα έχει χάσει τις τελευταίες προπονήσεις. 

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο καλύτερος έκτος παίκτης της φετινής Euroleague (vid)
EUROLEAGUE

14:41 - 06.06.2023

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο καλύτερος έκτος παίκτης της φετινής Euroleague (vid)

Η Ένωση Παικτών ψήφισε για καλύτερο 6ο παίκτη της διοργάνωσης τον Κώστα Σλούκα, σε μία σειρά βραβείων που ξεκίνησε με τον καλύτερο rookie Ντάριους Τόμσον (Μπασκόνια) και τον Κάιλ Χάις της Αρμάνι Μιλάνο ως τον πιο... αξιοσέβαστο της Euroleague.

Ο 33χρονος πλέι – μέικερ στο πρώτο ματς αγωνίστηκε 25 λεπτά, έχοντας εξαιρετική παρουσία με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, συμβάλλοντας κι εκείνος από την πλευρά του, ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει το προβάδισμα και να κάνει το 1-0 στη σειρά.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό γίνεται ακόμα πιο έντονο από τη στιγμή που στην αγωνιστική εξίσωση δεν βρίσκεται ο Αϊζέια Κάνααν, που «κόπηκε» από το ρόστερ της Basket League, με την εξάδα των ξένων των «ερυθρολεύκων» να την αποτελούν πλέον οι Ουόκαπ, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Μπλακ, Μπολομπόι και Φαλ.

Άρα, σε περίπτωση που ο Κώστας Σλούκας δεν είναι διαθέσιμος για τη αναμέτρηση του ΟΑΚΑ για το Game 2, ο Μιχάλης Λούντζης αναμένεται να έχει σαφώς πιο αναβαθμισμένο ρόλο. Μάλιστα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας του έδωσε θέση στη βασική πεντάδα του πρώτου τελικού, αγωνιζόμενος συνολικά 11’46’’, έχοντας επτά πόντους χωρίς μάλιστα να χάσει σουτ, έχοντας 1/1 τρίποντο και 2/2 δίποντα, προσθέτοντας στη στατιστική του και δύο ριμπάουντ.

Παράλληλα, για την περιφέρεια υπολογίζεται και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που στο Game 1 είχε 9 λεπτά συμμετοχής, χωρίς όμως να σκοράρει.