«Μέσα» και ο Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό - Κανονικά και ο Μιλουτίνοφ

Φιλίπ Πετρούσεφ

«Μέσα» και ο Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό - Κανονικά και ο Μιλουτίνοφ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:02 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 10.04.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της Τετάρτης και να ανεβάζουν στροφές για την επιστροφή τους.

Με ευχάριστα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για να εξαντλήσουν τα περιθώρια για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που θα φέρει και πλεονέκτημα έδρας.

Στην προπόνηση της Τετάρτης υπήρξαν ευχάριστα όσον αφορά την κατάσταση των δύο Σέρβων της ομάδας. Οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φιλίπ Πετρούσεφ επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Για όσους έχουν... απορίες ήρθε η απάντηση: Ο Μπαρτζώκας αγκαλιά με τον Πίτερς!
EUROLEAGUE

15:22 - 10.04.2024

Για όσους έχουν... απορίες ήρθε η απάντηση: Ο Μπαρτζώκας αγκαλιά με τον Πίτερς!

Ο Ολυμπιακός τρώει ξανά σούσι και ο Γιώργος Μπαρτζώκα αγκαλιάζει τον Άλεκ Πίτερς πριν το γεύμα. Ταυτόχρονα οι «ερυθρόλευκοι» εξηγούν στους δύσπιστους πως ο κόουτς και ο Αμερικανός έχουν πολύ καλές σχέσεις!

Αμφότεροι έβγαλαν το πρόγραμμα προπόνησης και μπήκαν σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό για ακόμα μια φορά, σε μια εξέλιξη που μπορεί να λύσει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα στην φροντ λάιν, δεδομένης και της παρουσίας των Μουσταφά Φαλ, Μόουζες Ράιτ και Άλεκ Πίτερς στις θέσεις των ψηλών.

Παρ όλα αυτά, η συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Παρασκευής, απέναντι στην Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραμένει αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μετά την προπόνηση της Πέμπτης, στο φαληρικό στάδιο, που θα είναι και η τελευταία για την ομάδα του Πειραιά πριν από την μάχη της 34ης αγωνιστικής της regular season.