Το μήλο του MVP Ράιτ και όλες οι... κρυφές στιγμές του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι (vid)

Το μήλο του MVP Ράιτ και όλες οι... κρυφές στιγμές του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:11 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 05.04.2024

Ο Ολυμπιακός στην Stark Arena νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα και η κάμερα των «ερυθρολεύκων» κατέγραψε όλα όσα βρέθηκαν στις... παρυφές της αναμέτρησης της 33ης αγωνιστικής στη Euroleague.

Το μήλο δεν ήταν της Έριδος, ούτε της Εύας από το προπατορικό αμάρτημα. Δεν ήταν καν αυτό που... «τον γιατρό τον κάνει πέρα». Ήταν όμως, αυτό που έφαγε ο Μόουζες Ράιτ και του έδωσε τη δύναμη να κυριαρχήσει λίγη ώρα αργότερα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ολυμπιακός μοιράστηκε με τους φίλους και τους ακολούθους του το βίντεο που προέκυψε από την... παρακάμερα (όπως έχει συνηθίσει να λέγεται) και από το οποίο ξεχωρίζει το σνακ του Αμερικανού σέντερ, που τελικά ήταν και ο πολυτιμότερος παίκτης στη νίκη της ομάδας του για την 33η αγωνιστική της Euroleague. Μιας νίκης που του εξασφάλισε (κατ' αρχάς) την είσοδό του στα Playoffs και διέγραψε μια και 'ξω το ενδεχόμενο να χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί η ομάδα στα Play In. 

Από εκεί και πέρα, στο βίντεο υπάρχουν κι άλλες, δεκάδες στιγμές από την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι και στην «καυτή» ατμόσφαιρα της Stark Arena, πλάνα από τον πάγκο και της αναμέτρησης, με την προοπτική που προκύπτει από τις πρώτες θέσεις των κερκίδων. Ανάμεσά τους και η συνάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον οικοδεσπότη κόουτς, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκος και όλη τη δράση της Παρασκευής