Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του Ολυμπιακού για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα
i

© Euroleague Basketball

Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του Ολυμπιακού για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 13:07 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 29.04.2024

Τη Μεγάλη Δευτερα (29/4) θα κυκλοφορήσουν, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, τα εισιτήρια για το πρώτο εντός έδρας ματς των Playoffs με την Μπαρτσελόνα.

Οι αποσκευές του Ολυμπιακού με την επιστροφή του από την Βαρκελώνη εμπεριείχαν μεταξύ των καθιερωμένων και μία -αλλά πολύ χρήσιμη- νίκη. Αυτή που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ματς των Playoffs κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ναι μεν ηττήθηκαν το δεύτερο παιχνίδι, αλλά πλέον έχουν τον πρώτο λόγο. Και στο ΣΕΦ δεν σκοπεύουν, ούτε είναι διατεθειμένοι, να τον χάσουν.

Εντός έδρας θα υπάρχει και η δεδομένη βοήθεια από τον... έκτο παίκτη της ομάδας, δηλαδή τους φιλάθλους και η ΚΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Κυριακής (28/4) ενημέρωσε τους φίλους και τους ακόλουθούς του πως τη Μεγάλη Δευτέρα θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα εισιτήρια

«H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα με την FC BARCELONA που θα πραγματοποιηθεί την ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 02/05/2024 με ώρα έναρξης 19:45, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 35€, 45€, 130€, 150€, 180€, 250€ και 300€.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού.  Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού.  Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος».