Η ώρα των πρωταθλητών: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον πέμπτο και τελευταίο τελικό
i

© Intime

Η ώρα των πρωταθλητών: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον πέμπτο και τελευταίο τελικό

Γιώργος Γαβριλάκης 09:50 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 28.04.2024

Οι έδρες μέχρι στιγμής προστατεύθηκαν από τους γηπεδούχους, η σειρά είναι στο 2-2 και το μεσημέρι της Κυριακής (28/4, 13:30) o Ολυμπιακός υποδέχεται στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό στο Game 5 των τελικών. Όποιος νικήσει κατακτά το πρωτάθλημα στην Α1 Γυναικών.

Οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» δίνουν... αιώνιες μάχες στους τελικούς της Α1 Γυναικών και η ήρθε η μέρα και η ώρα της κρίσης και της στέψης του πρωταθλητή.

Το μεσημέρι της Κυριακής (28/4, 13:30) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας τον Παναθηναϊκό, η σειρά είναι το 2-2, καθώς μέχρι τώρα οι έδρες έχουν προστατευθεί από τους εκάστοτε γηπεδούχους, και το Game 5 είναι το καθοριστικό: Όποιος νικήσει κατακτά το πρωτάθλημα!

Οι «ερυθρόλευκες» θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίτο τους διαδοχικό πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκούς που έχει δύο σερί κατακτήσεις Κυπέλλου σφετερίζεται και το τρόπαιο της Α1. Την τελευταία χρονιά που τα κατάφερε ήταν το 2022.

Το παιχνίδι που κρίνει τον τίτλο μεταδίδεται σε live streaming από το OSFP TV, μέσω της πλατφόρμα Youtube.

Αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού η αρχηγός Κατερίνα Σωτηρίου: «Θέλω να είμαι παράδειγμα προς τις συμπαίκτριές μου»
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

17:46 - 25.04.2024

Αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού η αρχηγός Κατερίνα Σωτηρίου: «Θέλω να είμαι παράδειγμα προς τις συμπαίκτριές μου»

Η Κατερίνα Σωτηρίου, αρχηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς του ΣΕΦ είχε νικήσει στο όριο, στο δεύτερο εντός έδρας είχε επίσης καταφέρει να επικρατήσει, ενώ ηττήθηκε δύο φορές στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», σε μία σειρά αγώνων που στο σύνολό τους δημιούργησε σπουδαίες αθλητικές κόντρες και μόνο το Game 4 ολοκληρώθηκε με διψήφια διαφορά.

🏀 Game 1: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-69
🏀 Game 2: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 68-65
🏀 Game 3: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-53
🏀 Game 4: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 60-50