Αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού η αρχηγός Κατερίνα Σωτηρίου: «Θέλω να είμαι παράδειγμα προς τις συμπαίκτριές μου»

Αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού η αρχηγός Κατερίνα Σωτηρίου: «Θέλω να είμαι παράδειγμα προς τις συμπαίκτριές μου»

17:46 - 25.04.2024

Η Κατερίνα Σωτηρίου, αρχηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ γυναικών. Το τριφύλλι επικράτησε 60-50 του Ολυμπιακού στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ο φετινός τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο ματς στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ.

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κατερίνα Σωτηρίου αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της. Η Ελληνίδα φόργουορντ ήταν πολύ συγκινημένη και σημείωσε ότι επιθυμεί την κατάκτηση του νταμπλ.

«Συγγνώμη για την συγκίνηση αλλά είναι μεγάλη ένταση και αυτός ο κόσμος είναι μοναδικός. Δεν ήθελα να είναι αυτό το τελευταίο ματς της χρονιάς. Το λιγότερο αξίζουμε να είμαστε στον τελικό των τελικών. Έχουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο και σήμερα παρουσιαστήκαμε πολύ καλά. Ο Σύλλογος έχει μαχητική ψυχή και μας πόνεσε πολύ στον εγωισμό μας το 2-1 και σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας εναντίον του Ολυμπιακού. Η κάθε ήττα μας έκανε πιο δυνατές αλλά για εμάς ο τρόπος που έγινε μας πείραξε. Πάμε όλα για όλα και θα δώσουμε ότι έχουμε. Σήμερα δείξαμε και στους αντιπάλους και στον κόσμο μας ότι θα είμαστε μαχήτριες ως το τέλος.

Αυτή είναι η μέρα και η ώρα του τελικού που κρίνει τον τίτλο στην Α1 Γυναικών
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

17:35 - 25.04.2024

Αυτή είναι η μέρα και η ώρα του τελικού που κρίνει τον τίτλο στην Α1 Γυναικών

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού στο «Τάφου του Ινδού» και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών σε 2-2, με το Game 5 να κρίνει την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα για τη σεζόν 2023-24.

Η κάθε μια έκανε το κάτι παραπάνω σήμερα. Έχω σπάσει τα όρια μου φέτος και θέλω να δώσω ότι μπορώ ακόμα και θέλω να είμαι ένα παράδειγμα προς τις συμπαίκτριες μου. Θέλω το νταμπλ και δεν με πειράζει τι θα γίνει», σημείωσε η Κατερίνα Σωτηρίου.