Ο Τούρκος που έγινε... Ταύρος: Ο Ονουράλπ Μπιτίμ έδειξε πως αξίζει μια θέση στους Μπουλς

Ονουράλπ Μπιτίμ

Ο Τούρκος που έγινε... Ταύρος: Ο Ονουράλπ Μπιτίμ έδειξε πως αξίζει μια θέση στους Μπουλς

Χρήστος Τσάλτας 10:55 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:44 - 29.02.2024

Οι Σικάγο Μπουλς πήραν μια πολύ δύσκολη νίκη απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, στην παράταση, σε ένα παιχνίδι που ο Ονουράλπ Μπιτίμ έλαμψε και έδειξε πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του Μπίλι Ντόνοβαν.

Η σεζόν είναι αρκετά παράξενη για τους Σικάγο Μπουλς. Η ομάδα του Ιλινόις ξεκίνησε πολύ άσχημα και με έντονη μουρμούρα, αλλά και αμφισβήτηση για το υπάρχον υλικό. Στην πορεία όμως τα πράγματα άλλαξαν, με τους παίκτες του Μπίλι Ντόνοβαν να συσπειρώνονται και να δείχνουν πως έχουν ποιότητα για να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι οφ της Ανατολής.

Η ομάδα από το Σικάγο βρίσκεται στην ένατη θέση με ρεκόρ 28-31, κάνοντας ένα σημαντικό ντεμαράζ για να φτάσουν ως εδώ. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως μέσα στη σεζόν έχουν γράψει μεγάλες νίκες σε κλειστά παιχνίδια που κρίνονται στο φινάλε. Ένα εξ αυτών ήταν κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο United Center.

Οι «ταύροι» κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 132-123 στην παράταση, σε ένα παιχνίδι στο οποίο μάζεψαν 74 ριμπάουντ, 26 εκ των οποίων ο ασταμάτητος Αντρέ Ντράμοντ.

Στο παιχνίδι αυτό οι πρωταγωνιστές ήταν πολλοί και ένας εξ αυτών ήρθε από το... πουθενά στην άκρη του πάγκου. Ο Ονουράλπ Μπιτίμ υπέγραψε πρόσφατα εγγυημένο συμβόλαιο με την ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν και το... γιόρτασε με την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του. Απέναντι στους Καβαλίερς έμεινε στο παρκέ για 27 λεπτά και έδωσε πολλές λύσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο θερινός στόχος του Παναθηναϊκού κέρδισε μία θέση στους Μπουλς για το υπόλοιπο της σεζόν (vid)
NBA

13:11 - 25.02.2024

Ο θερινός στόχος του Παναθηναϊκού κέρδισε μία θέση στους Μπουλς για το υπόλοιπο της σεζόν (vid)

Οι Τούρκοι το καλοκαίρι τον... έστελναν στον Παναθηναϊκός, τελικά ο Ουνουραλπ Μπιτίμ προσγειώθηκε στο Σικάγο, έπαιξε στην G-League και τώρα οι Μπουλς του έδωσαν θέση στο NBA ρόστερ τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το κοντέρ έγραψε 10 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3/4 σουτ, ενώ το πόσο θετικός ήταν στην αναμέτρηση φάνηκε από το +16 που μέτρησε στην αναλογία +/-. «Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή για πάρα πολύ καιρό», είπε με το πέρας του αγώνα ο Τούρκος φόργουορντ, που στην πρώτη σημαντική στιγμή της καριέρας του στο ΝΒΑ έδειξε πως οι Μπουλς δεν τον επέλεξαν τυχαία.

Sportal Euroleague Show με Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης