Οι Μπακς επέστρεψαν με triple double του Αντετοκούνμπο στη νίκη επί των Ουίζαρντς (vids)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

photo by Patrick Smith / Getty Images / Ideal Images

Οι Μπακς επέστρεψαν με triple double του Αντετοκούνμπο στη νίκη επί των Ουίζαρντς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 05:59 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 07:57 - 06.03.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ και οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν στην Ουάσινγκτον με 117-111. Αφού το σερί νικών γκρεμίστηκε στο ματς με τους Σίξερς, τώρα χτίζεται το νέο!

Ήταν η τέταρτη φορά φέτος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε το ματς έχοντας διψήφιο αριθμό σε τρεις στατιστικές κατηγορίες. Μάλιστα, οι 13 ασίστ είναι προσωπικό του ρεκόρ για την τρέχουσα σεζόν. Με αυτές, αλλά και τους 23 πόντους και τα 10 ριμπάουντ του ο Greek Freak επανέφερε σε νικηφόρα ισορροπία τους Μιλγουόκι Μπακς

Μετά την εντός έδρας ήττα τους από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς που σταμάτησε σερί 16 συνεχόμενων επιτυχιών, τα Ελάφια ταξίδεψαν μέχρι την πρωτεύουσα των ΗΠΑ για να αντιμετωπίσουν τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και έφυγαν από εκεί με το υπέρ τους 117-111. 

Τώρα ο Γιάννης και η παρέα του θέλουν να χτίσουν κι άλλο σερί.

Πάντως, για να καταβάλουν τους Μάγους, που έπαιξαν χωρίς τον Κάιλ Κούζμα και τον Μόντε Μόρις, χρειάστηκαν έξτρα βοήθεια. Και ο Τζιβόν Κάρτερ τους την προσέφερε. Πίσω από τον Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος είχε 19 πόντους, ήρθε για να οργανώσει, αλλά κυρίως για να εκτελέσει ο Κάρτερ και στο τέλος είχε 20 πόντους με 6/10 τρίποντα, ενώ ο Τζο Ίνγκλς είχε 4/8 και 14 πόντους στο σύνολο. 

Την ίδια ώρα οι Ουίζαρντς είδαν τον Μπράντλεϊ Μπιλ να σκοράρει 33 πόντους, τον Κρίσταπς Πορζίνγκις να έχει 24 πόντους και 14 ριμπάουντ, αλλά κάπου εκεί να στερρεύουν οι επιλογές της Ουάσινγκτον. 

Για το Μιλγουόκι, ο Κρις Μίντλετον, έμεινε εκτός για να πάρει μερικές ανάσες, ενώ ο Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος προσφάτως αποκτήθηκε δεν αγωνίστηκε. Στο επόμενο όμως ματς, τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/3) στο Ορλάντο, θα είναι διαθέσιμος.