Ουόκαπ και Πάπας σε εξόρμηση στη Μύκονο

Ουόκαπ - Πάπας

i

Ουόκαπ - Πάπας / Instagram

Ουόκαπ και Πάπας σε εξόρμηση στη Μύκονο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:52 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 21.06.2023

Οι Τόμας Ουόκαπ και Τζορτζ Πάπας βρήκαν λίγο χρόνο και έκαναν την εξόρμησή τους στο νησί της Μυκόνου.

Ο Τόμας Ουόκαπ και ο Τζορτζ Πάπας, αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους με τον Ολυμπιακό, βρήκαν την ευκαιρία και έκαναν μια μικρή εξόρμηση στη Μύκονο, εκεί όπου πέρασαν λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν επιστρέψουν στις ΗΠΑ.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, μαζί με τον αδελφό του Πάπας, Τόμι, βρέθηκαν στο νησί των ανέμων και γέμισαν τις μπαταρίες τους ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και της Εθνικής ομάδας, στην οποία μπορούν να συνυπάρξουν.

Όπως φαίνεται και από την ανάρτηση του Τόμας Ουόκαπ, εκείνος και τα αδέρφια Πάπας πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασαν με την ψυχή τους τις στιγμές που πέρασαν.

Εξάλλου οι Ουόκαπ και Πάπας έχουν «κολλήσει» στον φετινό Ολυμπιακό, με τον πρώτο να έχει αναλάβει και τον ρόλο του καθοδηγητή για τον δεύτερο και να τον έχει πάρει κάτω από τις «φτερούγες» του.

Στο μυαλό του Μπαρτζώκα: Οι σκέψεις για τον «πενταδάτο» Σλούκα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:26 - 21.06.2023

Στο μυαλό του Μπαρτζώκα: Οι σκέψεις για τον «πενταδάτο» Σλούκα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται στην περίοδο που κάνει διάφορα σενάρια στο μυαλό του, προκειμένου να στήσει τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Ένα από αυτά είναι η μεταφορά του Σλούκα στην βασική πεντάδα.

Δείτε το σχετικό post από τον Τόμας Ουόκαπ και τις φωτογραφίες και τα βίντεο: