Σλούκας για το συμβόλαιό του: «Έχεις άλλη ερώτηση;» (vid)

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας/ ©Intime

Σλούκας για το συμβόλαιό του: «Έχεις άλλη ερώτηση;» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:59 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 20.06.2023

Ο Κώστας Σλούκας απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για το μέλλον του.

Άπαντες περιμένουν να μάθουν το τι θα κάνει ο Κώστας Σλούκας, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να αφήνει ερωτηματικά με την απάντησή του σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΤΖΑΜΠΟΛ», ο Κώστας Σλούκας είπε για το μέλλον του τα εξής: «Καλή ερώτηση. Έχεις άλλη ερώτηση; Δεν έχει απάντηση... »

Σχετικά με τον απολογισμό της σεζόν ο Κώστας Σλούκας είπε:

«Ο απολογισμός φανταστικός. Η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υπάρχει πίκρα για την Ευρωλίγκα, όμως είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε κάτι σπουδαίο για τον Ολυμπιακό».

Αναφορικά με το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε ότι «Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και έχει φέρει τον κόσμο κοντά της. Έχει μείνει η πικρή γεύση. Θα μπορούσαμε να πανηγυρίζουμε 4 τίτλους, όμως δεν στιγματίζει αυτό την φετινή μας προσπάθεια».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν δικαιώνει τον Ολυμπιακό το δεύτερο σερί νταμπλ, ο «Σλούκι Λουκ» είπε πως: «Η δικαίωση είναι σίγουρη. Ο Ολυμπιακός έχει περάσει από δύσκολες καταστάσεις. Για ακόμα μια χρονιά δείξαμε την ανωτερότητά μας και δίκαια πήραμε το πρωτάθλημα».

Στο μυαλό του Κώστα Σλούκα: Τι τον κρατάει, τι τον φοβίζει στην παραμονή και οι Σειρήνες
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:51 - 19.06.2023

Στο μυαλό του Κώστα Σλούκα: Τι τον κρατάει, τι τον φοβίζει στην παραμονή και οι Σειρήνες

Ο Κώστας Σλούκας είναι μπροστά σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι, με το μέλλον του στον Ολυμπιακό να αποτελεί ένα ερωτηματικό, ενώ το ραντεβού του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να είναι αυτό που θα κρίνει τα πάντα.

Ο Κώστας Σλούκας τις επόμενες ημέρες θα κάνει ένα ραντεβού με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, το οποίο θα κρίνει και το μέλλον του στον Ολυμπιακό