Ουόλτερς: «Αγαπημένος μου προπονητής στην Ευρώπη ο Ράντονιτς - Μισούσα να με μαρκάρει ο Ουόκαπ»

Νέιτ Ουόλτερς

i

Νέιτ Ουόλτερς/©Intime

Ουόλτερς: «Αγαπημένος μου προπονητής στην Ευρώπη ο Ράντονιτς - Μισούσα να με μαρκάρει ο Ουόκαπ»

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:03 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 03.04.2024

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού στο «Mozzart Sport», Νέιτ Ουόλτερς αποθέωσε τον Ντέγιαν Ράντονιτς ενώ ανέφερε πως μισούσε να τον μαρκάρει ο Τόμας Ουόκαπ.

Τον περασμένο Φλεβάρη ο Νέιτ Ουόλτερς αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, σε ηλικία 33 ετών. Δύο μήνες περίπου έπειτα από την απόσυρσή του ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στο «Mozzart Sport», όπου μίλησε για τη θητεία του στους «πράσινους» και τον Ντέγιαν Ράντονιτς ενώ παράλληλα αποκάλυψε τον παίκτη που τον δυσκόλευε περισσότερο.

«Η θητεία μου στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, δεν ήταν το ίδιο καλή με αυτήν στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ράντονιτς ήταν σπουδαίος μαζί μου. Με εμπιστευόταν και η επιστροφή μου στον Ερυθρό Αστέρα ήταν σπουδαία. Λυπάμαι πραγματικά που δεν πήγε καλά στην Αθήνα. Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερα. Δεν έφταιξε ο ίδιος. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση, εγώ τραυματίστηκα από την αρχή. Αν δεν γινόταν αυτό, τότε πολλά πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά.

Ο Ντέγιαν είναι ένας σπουδαίος άνδρας. Όταν διαλέγει κάποιον τον εμπιστεύεται ως το τέλος. Χαίρομαι που ήμουν ένας από αυτούς. Λάτρευα να παίζω για αυτόν. Ο Ράντονιτς ήταν σίγουρα ένας προπονητής των παικτών. Σε αφήνει να παίζεις, σε εμπιστεύεται, έχεις την ελευθερία να δείχνεις τα καλύτερα στοιχεία σου. Είναι ο αγαπημένος μου κόουτς στην Ευρώπη, με διαφορά από τους υπόλοιπους. Πάντα σεβόμουν το γεγονός ότι ενδιαφερόταν για τον κάθε παίκτη. Αυτό μας ωθούσε να δίνουμε περισσότερα και για αυτό το λόγο νιώθω ακόμα πιο άσχημα που δεν τέλειωσε καλά με τον Παναθηναϊκό. Θα ευχόμουν να μπορούσε να κάνω περισσότερα», είπε ο Ουόλτερς για τη θητεία στο «τριφύλλι» αλλά και για τη συνεργασία του με τον Ράντονιτς.

Όσο για το ποιος αντίπαλος τον δυσκόλεψε περισσότερο ανέφερε: «Δεν ξέρω πραγματικά, γιατί δεν έχω μαρκάρει ποτέ τον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου. Αυτά τα καθήκοντα ήταν πάντα του Λάζιτς και του Χόλινς (σ.σ. εννοεί στη θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα). Ωστόσο, μπορώ να πω ότι μισούσα περισσότερο να με μαρκάρει ο Τόμας Ουόκαπ.

Ο Μάικ Μπατίστ «στέλνει» στο Final Four τον Παναθηναϊκό - Οι προβλέψεις του Αμερικάνου
EUROLEAGUE

12:06 - 03.04.2024

Ο Μάικ Μπατίστ «στέλνει» στο Final Four τον Παναθηναϊκό - Οι προβλέψεις του Αμερικάνου

Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός, η Βίρτους Μπολόνια κι η Φενέρμπαχτσε είναι οι ομάδες που θα βρεθούν στο Final Four του Βερολίνου και θα διεκδικήσουν τον τίτλο της EuroLeague, σύμφωνα με τον Μάικ Μπατίστ.

Φυσικά, όλοι θα πουν ότι είναι φυσιολογικό γιατί είναι πολύ καλός αμυντικός, αλλά είναι αυτός με τον οποίο πάλευα περισσότερο όταν με μάρκαρε. Ήταν πάντα επιθετικός, σταθερός στην άμυνα, πάντα έψαχνε τρόπο να σου κλέψει την μπάλα ή να σε δυσκολέψει να οργανώσεις μια επίθεση».