Οι Ουόριορς μπαίνουν στο «κυνήγι» του Κρις Πολ

Οι Ουόριορς μπαίνουν στο «κυνήγι» του Κρις Πολ

Χρήστος Τσάλτας 09:14 - 11.06.2023

Ο Κρις Πολ αναμένεται να αποχωρήσει από τους Φοίνιξ Σανς, έπειτα από 3 χρόνια στην Αριζόνα, με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να τον κάνουν δικό τους.

Το φετινό καλοκαίρι ο Κρις Πολ αναμένεται να είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην free agency του ΝΒΑ. Η εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά και το πνεύμα νικητή που κουβαλάει τον κατατάσσουν ακόμα και στα 38 του χρόνια ως έναν εκ των κορυφαίων πλέι μέικερ στη λίγκα.

Ο CP3 έμεινε στο Φοίνιξ, για λογαριασμό των Σανς, τα τελευταία 3 χρόνια, όμως η έλευση του Φρανκ Βόγκελ έφερε νέα δεδομένα και ο πολύπειρος γκαρντ αναμένεται να αποδεσμευτεί από την ομάδα, προκειμένου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, την ίδια στιγμή που οι «Ήλιοι» θέλουν να κινηθούν σε διαφορετική κατεύθυνση στη θέση του πλέι μέικερ.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι μια ομάδα που έχει σταθερά στο κάδρο της τον χαρισματικό πλέι μέικερ, όμως δεν είναι η μοναδική. Διότι τις τελευταίες ώρες μια ακόμα ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και περιμένει στη γωνία.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θέλουν να κάνουν κίνηση-ματ με τον Πολ το φετινό καλοκαίρι. Ο Στιβ Κερ έχει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του βετεράνου γκαρντ, ο οποίος είναι σε θέση να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και τη νέα σεζόν. Σκοπός άλλωστε για τους «πολεμιστές» είναι να διεκδικήσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα, με τον Στεφ Κάρι να δίνει το σύνθημα ώστε η ομάδα του να διατηρήσει τον κορμό της, αλλά και να φτιάξει ένα σύνολο ικανό να επιστρέψει στην κορυφή του ΝΒΑ τη νέα σεζόν.

Ο Πολ αναμένεται να έχει αρκετές προτάσεις το ερχόμενο καλοκαίρι από ομάδες που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να διεκδικήσουν με εξιώσεις το πρωτάθλημα και ήδη οι Λέικερς και οι Ουόριορς έχουν μπει στην «κούρσα» για την απόκτησή του.