Με Σλούκα στη 12άδα κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών ο Παναθηναϊκός

Λούκα Βιλντόζα και Κώστας Σλούκας

Με Σλούκα στη 12άδα κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών ο Παναθηναϊκός

Ηλίας Λαλιώτης 19:40 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 06.11.2023

Ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει στη δράση με τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, έχοντας ξεπεράσει τη γαστρεντερίτιδα που τον άφησε εκτός με την Μπαρτσελόνα. Εκτός ο Λούκα Βιλντόζα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών (6/11, 20:15) στο -άδειο λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ, σε μια αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική της Basket League.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Λούκα Βιλντόζα έμεινε εκτός εξάδας ξένων για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στον αχίλλειο.

Παρόλα αυτά μετράει ήδη αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση και είναι πολύ πιθανόν να κάνει την επανεμφάνισή του στο ματς με την Άλμπα στο Βερολίνο (10/11, 21:00). Ο ίδιος άλλωστε το προανήγγειλε με σχετική ανάρτηση στα social media το βράδυ της Κυριακής  (5/11).

Το ευχάριστο για τον Εργκίν Αταμάν, σχετικά με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών είναι πως επιστρέφει ο Κώστας Σλούκας, μετά την γαστρενερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται στη 12άδα, την οποία συμπληρώνουν οι Γκάι, Μπαλτσερόφσκι, Ερνανγκόμεθ, Γκριγκόνις, Γκραντ, Λεσόρ, Μωραΐτης, Μαντζούκας, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και Καλαϊτζάκης.

Την Τρίτη (7/11), εξάλλου, αναμένεται στην Αθήνα ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος με τη σειρά του είναι πιθανό να ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο για το παιχνίδι με την Άλμπα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη (8/11).