Τα εισιτήρια του τέταρτου τελικού - Κατάμεστο αναμένεται το ΟΑΚΑ

Τα εισιτήρια του τέταρτου τελικού - Κατάμεστο αναμένεται το ΟΑΚΑ

Ηλίας Λαλιώτης 23:23 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 11.06.2023

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για το τρίτο παιχνίδι των τελικών της Basket League, αλλά ο κόσμος του δείχνει αποφασισμένος να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να βοηθήσει τους «πράσινους» να πάνε τη σειρά και σε 5ο παιχνίδι.

O Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Game 3 των τελικών της Basket League και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει μια ακόμα νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο.

Πλέον, η σειρά επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για τον τέταρτο τελικό, με τον κόσμο των «πράσινων» να είναι έτοιμος να γεμίσει το κλειστό περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη φετινή σεζόν, σε μια προσπάθεια να στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι. Κάτι που ελάχιστοι πίστευαν πως μπορεί να συμβεί πριν το Game 1. 

Αυτό δείχνει και η προπώληση των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς η ζήτηση που υπάρχει είναι η μεγαλύτερη που έχει παρατηρηθεί μέσα στη χρονιά.

Βάφτισαν το κρέας... ψάρι κι έβαλαν το μεγαλύτερο «εμπόδιο» στον Παναθηναϊκό

Βάφτισαν το κρέας... ψάρι κι έβαλαν το μεγαλύτερο «εμπόδιο» στον Παναθηναϊκό

Ο Ηλίας Λαλιώτης γράφει για το αποψινό Game 3 στο ΣΕΦ, όσα ακολούθησαν μετά το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αλλά και την απόφαση τιμωρίας της έδρας του Παναθηναϊκού, σε συνδυασμό με αυτή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό.

Σε μόλις δύο μέρες από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν, έχουν ήδη «εξαφανιστεί» σχεδόν 5.000 εισιτήρια και σε συνδυασμό με τα διαρκείας, αλλά και τις μέρες που απομένουν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (Πέμπτη 15/6, 21:15), το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Θυμίζουμε, πως η τιμωρία των «πράσινων» με μία αγωνιστική δεν επηρεάζει τη φετινή σεζόν, καθώς η ποινή μπορεί να εφαρμοστεί μετά από 5 ημέρες από τη λήψη της.

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων και πρόστιμο στον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:47 - 11.06.2023

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων και πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για όσα διαδραματίστηκαν στο Game 2 της σειράς των τελικών της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με τους εξής τρόπους:

-Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr

-Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 - 41 - 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00

-Την ημέρα του αγώνα (15/6), τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5