Αυτοί είναι οι παίκτες της Άλμπα που δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
i

/©Intime

Αυτοί είναι οι παίκτες της Άλμπα που δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό

Νίκος Μαρούδας 13:02 - 11.04.2024

Με πολλά προβλήματα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό η Άλμπα Βερολίνου, με τον Ισμαέλ Γκονζάλες να μην υπολογίζει σίγουρα σε τέσσερις και να έχει αμφίβολους ακόμα δύο.

Ένα… βουνό έχει να ανέβει η Άλμπα Βερολίνου κόντρα στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Παρασκευής (21:15) στο ΟΑΚΑ. Οι Γερμανοί, γνωρίζουν πως έχουν να αντιμετωπίσουν μία από τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague μπροστά στο ίσως πιο παθιασμένο κοινό της διοργάνωσης και σαν να μην τους έφταναν αυτά, αλλά και η τελευταία θέση στην οποία βρίσκονται, έχουν και πάρα πολλά προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ισμαέλ Γκονζάλες, δήλωσε ξεκάθαρα την Τετάρτη ότι: «Το γεγονός ότι είναι ακόμα ασαφές ποιος θα είναι σε θέση να παίξει λόγω της τρέχουσας ίωσης που ταλαιπωρεί την ομάδα και της κατάστασης τραυματισμών στο ρόστερ μας, κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα την Πέμπτη στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό» κάνοντας γνωστό κι επίσημο πως η Άλμπα δεν ξέρει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή της.

Αυτά είναι τα σενάρια για την τελική κατάταξη του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη regular season της EuroLeague
EUROLEAGUE

12:29 - 11.04.2024

Αυτά είναι τα σενάρια για την τελική κατάταξη του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη regular season της EuroLeague

Τα αποτελέσματα τεσσάρων αγώνων κρίνουν την βαθμολογία των ομάδων που βρίσκονται ήδη στα playoffs της EuroLeague στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης. Πώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρεθεί από δεύτερος μέχρι πέμπτος και πώς ο Ολυμπιακός μπορεί να τερματίσει από τρίτος μέχρι έκτος.

Πάμε να δούμε όμως ποιοι είναι αυτοί που δεδομένα θα απουσιάζουν. Εκτός μάχης λοιπόν βρίσκεται σίγουρα ο Γιοχάνες Τίεμαν λόγω προβλήματος στην πλάτη, ο Ματέο Σπανιόλο λόγω ρήξης του δεξιού μηριαίου, ο Γκαμπριέλε Προτσίντα λόγω τραυματισμού στο γόνατο και ο Γιόνας Μάτισεκ λόγω γρίπης. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί… Αμφίβολοι λόγω γρίπης είναι δεδομένα ακόμα δύο παίκτες των Γερμανών. Ο λόγος για τους Λουίς Ολίντε και Γιάνι Βέτζελ οι οποίοι δύσκολα θα βρεθούν στη διάθεση του Γκονζάλες.

Μέσα σε όλα αυτά, με δύο παίκτες να υποφέρουν από ίωση και να βρίσκονται στην αποστολή, κανείς δεν ξέρει αν θα προκύψουν και νέα προβλήματα από αυτή την ίωση στο εσωτερικό της ομάδας του Βερολίνου…

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως το σύνολο του Εργκίν Αταμάν δεν κοιτάζει τα προβλήματα που μπορεί να έχει ο αντίπαλος, αλλά η μόνη σκέψη που έχει είναι να πάρει και την τελευταία νίκη που χρειάζεται ώστε να εξασφαλίσει οριστικά κι αμετάκλητα την δεύτερη θέση της Regular Season και φυσικά το πλεονέκτημα έδρας!