H άφιξη του οικοδεσπότη στο ΟΑΚΑ: Η στιγμή εισόδου του Παναθηναϊκού (vid)

H άφιξη του οικοδεσπότη στο ΟΑΚΑ: Η στιγμή εισόδου του Παναθηναϊκού (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 19:14 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 04:09 - 17.05.2024

Η είσοδος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ που σε λίγη ώρα (15/4, 20:15, ΕΡΤ3) αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League

Σε λίγη ώρα (20:15), ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική στην δεύτερη φάση του εγχώριου πρωταθλήματος (Top 6) με την προοπτική να πάρει μία σπουδαία νίκη που δεν θα του εξασφαλίσει απλώς την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των Playoffs της Stoiximan Basket League. Θα του δημιουργήσει και έξτρα δυναμική και για τα Playoffs της Euroleague.

Ο αγωνιστικός ρυθμός υπάρχει, η θέληση επίσης και ο διαχειριστής των social media της «πράσινης» ΚΑΕ προσέφερε στους ακόλουθούς του και τις πρώτες εικόνες της ομάδας από την σημερινή μέσα. Συγκεκριμένα βιντεοσκόπησε την είσοδο των παικτών στο ΟΑΚΑ και την δημοσίευσε στις γνωστές πλατφόρμες.

Πρώτος απ' όλους πέρασε την πόρτα ο Κέντρικ Ναν, με το κλασσικό του γυαλί ηλίου, πίσω του ακολούθησε ο κόουτς Εργκίν Αταμάν και το πλάνο ολοκληρώθηκε με το... πέρασμα του Ιωάννη Παπαπέτρου, του Κώστα Σλούκα και του Ντίνου Μήτογλου.