Με... ενδυμασία ντέρμπι το ΟΑΚΑ - Μπήκε το δίχτυ γύρω από τον πάγκο του Ολυμπιακού!

Με... ενδυμασία ντέρμπι το ΟΑΚΑ - Μπήκε το δίχτυ γύρω από τον πάγκο του Ολυμπιακού!

Ηλίας Λαλιώτης 18:30 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:29 - 15.04.2024

Τα γνωστά -αυξημένα- μέτρα ασφαλείας έχουν εφαρμοστεί για το τρίτο φετινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό.

Το έβδομο συνολικά ντέρμπι για φέτος και τρίτο στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό διεξάγεται απόψε (20:15), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top-6 της Basket League.

Στα μάτια αρκετού κόσμου μοιάζει ως το πιο αδιάφορο (μετά από αυτό για το Σούπερ Καπ στο ξεκίνημα της σεζόν), η αλήθεια ωστόσο είναι πως ακόμα «παίζεται» το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR το διασφαλίζει με μια τρίτη νίκη πρωταθλήματος επί του «αιωνίου» αντιπάλου, ενώ ο Ολυμπιακός με δική του επικράτηση θα μείνει «ζωντανός», επιθυμώντας ένα ακόμα στραβομάτημα των «πράσινων» στα τρία ματς που θα τους απομένουν μέχρι το τέλος του Top-6 (με Περιστέρι, Προμηθέα Πάτρας και Άρη).

Ο κόσμος άρχισε να κάνει την εμφάνισή του στις εξέδρες του ΟΑΚΑ 2,5 ώρες πριν από το τζάμπολ του ντέρμπι και φυσικά αντίκρυσε την κλασική... ενδυμασία σε τέτοιους αγώνες. Το περίφημο δίχτυ που μπαίνει περιμετρικά του πάγκου των φιλοξενούμενων.

Γενικότερα τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυξημένα, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ώστε τα πάντα να κυλήσουν ομαλά μέχρι την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός.

Η αποστολή των Ερυθρόλευκων έφτασε χωρίς προβλήματα στο ΟΑΚΑ, σχεδόν μιάμιση ώρα πριν το το τζάμπολ, με τους παίκτες να αποδοκιμάζονται κατά την είσοδό τους στο παρκέ.