Χαλάρωμα με σουτάκια για τον Παναθηναϊκό πριν το δεύτερο ματς με την Μακάμπι (vid)

Χαλάρωμα με σουτάκια για τον Παναθηναϊκό πριν το δεύτερο ματς με την Μακάμπι (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:22 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 25.04.2024

Στο ΟΑΚΑ συναντήθηκαν το πρωί της αγωνιστικής μέρας (Πέμπτη 25/4) οι παίκτες του Παναθηναϊκού, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο Game 2 των Playoffs της Euroleague.

Με μία χαλαρή προπόνηση ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός τη μέρα του, που θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης (25/4) με την δεύτερη αναμέτρησή του στα Playoffs της Euroleague κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μετά την ήττα στο Game 1, οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώρια λάθους αυτή τη φορά και συναντήθηκαν (κυρίως) για λόγους σύσφιξης και πνευματικής διαύγειας στο ΟΑΚΑ λίγες ώρες πριν την αγωνιστική τους δράση.

Ο κόουτς Εργκίν Αταμάν τους μίλησε, τους εξήγησε τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο και ακολούθως τους άφησε να κάνουν τα σουτ τους με σκοπό να διατηρήσουν τον ρυθμό και την ενέργειά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποτελεσματικότητα σε αυτά (τα σουτ δηλαδή) ήταν σε υψηλό επίπεδο στο πρώτο ματς με τους Ισραηλινούς. Παρά την ήττα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν εξαιρετικά ποσοστά στα δίποντα.

Γιαννακόπουλος: «Τα λέμε το βράδυ - Δική μου δουλειά το 50-50» (vid)
EUROLEAGUE

12:18 - 25.04.2024

Γιαννακόπουλος: «Τα λέμε το βράδυ - Δική μου δουλειά το 50-50» (vid)

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω ενός story που έκανε στο instagram λίγες ώρες πριν το ματς με τη Μακάμπι ζήτησε την προσοχή των φιλάθλων και παράλληλα να ενισχύσουν με τη φωνή τους την προσπάθεια της ομάδας.

Είχα χαρακτηριστικό πως συνολικά είχαν 22 εύστοχα σε σύνολο 30 προσπαθειών, δύο στατιστικές επιδόσεις που δημιουργούν ποσοστό ευστοχίας της τάξης του 73,3%. Και συνήθως με τέτοιο νούμερο δεν χάνεις. Ο Παναθηναϊκός όμως, το... κατάφερε, αλλά αν επαναλάβει τέτοιο ποσοστό δεν πρόκειται να χαριστεί στη Μακάμπι.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!