Παραμονή Χριστουγέννων με ντέρμπι: Τι ώρα και που θα δείτε σήμερα το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Παραμονή Χριστουγέννων με ντέρμπι: Τι ώρα και που θα δείτε σήμερα το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Sportal newsroom 19:12 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:44 - 24.12.2023

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών. Πού θα δείτε τον σπουδαίο αγώνα.

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο σπουδαιότερο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών.

Η γηπεδούχος ομάδα της Ελένης Καπογιάννη προέρχεται από εκτός έδρας ήττα κόντρα στην Άρκα Γκντίνια για τη φάση των «32» του EuroCup γυναικών. Το τριφύλλι αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με δύο ήττες.

Ίδιο απολογισμό είχε και η ομάδα του Πειραιά. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ηττήθηκαν πριν λίγα 24ωρα στη Ρίγα από την ομώνυμη ομάδα και τέθηκαν εκτός συνέχειας στο EuroCup.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ, κάτι που κάνει ξεχωριστό το ντέρμπι της παραμονής των Χριστουγέννων στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 13:00 το μεσημέρι με μετάδοση από το ERT Sports. Θυμίζουμε ότι στο μεταξύ τους ντέρμπι για το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 56-55 για την πέμπτη αγωνιστική.

Όταν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έδωσαν ντέρμπι παραμονή πρωτοχρονιάς (pics & vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:57 - 23.12.2023

Όταν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έδωσαν ντέρμπι παραμονή πρωτοχρονιάς (pics & vid)

Χωρίς αγωνιστική δράση για περίπου δύο εβδομάδες θα κυλήσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αρκετά χρόνια πίσω, όμως, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν δώσει το δικό τους ντέρμπι, παραμονή πρωτοχρονιάς.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών προκρίθηκαν οι Εσπερίδες και η Ελευθερία Μοσχάτου. Οι Εσπερίδες επικράτησαν με 77-58 του ΠΑΟΚ στην έδρα τους και η Ελευθερία Μοσχάτου νίκησε με 72-63 τον Πρωτέα Βούλας.