Πάντερ: «Ακόμη στο χέρι μας η ευκαιρία για κάτι μεγάλο»!
i

©InTime

Πάντερ: «Ακόμη στο χέρι μας η ευκαιρία για κάτι μεγάλο»!

Sportal newsroom 22:52 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 08.05.2023

Ο Κέβιν Πάντερ που έλειψε από τα δυο παιχνίδια στο Βελιγράδι θεωρεί ότι η Παρτίζαν μπορεί να κερδίσει ξανά στη Μαδρίτη τη Ρεάλ

Η Παρτίζαν πρέπει να κερδίσει και τρίτη φορά τη Ρεάλ στη Μαδρίτη το βράδυ της Τετάρτης (10/5, 22:00) στο Game 5 της EuroLeague, προκειμένου να προκριθεί στο Final Four που θα διεξαχθεί στο Κάουνας.

«Χάσαμε δύο διαδοχικά παιχνίδια, αλλά έχουμε ακόμα στα χέρια μας την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι πολύ μεγάλο. Νιώθω σαν να μην έχω παίξει μπάσκετ για πολύ καιρό. Έζησα την απουσία μου αρκετά δραματικά. Ωστόσο, νιώθω υπέροχα που θα βρεθώ ξανά στο παρκέ με την υπόλοιπη ομάδα» τόνισε ο Κέβιν Πάντερ, που έχασε τα δυο παιχνίδια στη «Stark Arena» λόγω της τιμωρίας του για τα επεισόδια στο Game 2 της Μαδρίτης.

Από την μεριά του ο σέντερ της Παρτίζαν Ματίας Λεσόρ, αναφέρθηκε στις «μάχες» με τον Έντι Ταβάρες. «Θα προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε την επίδραση που θα έχει ο Ταβάρες στο ματς. Προφανώς, πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη και δεν είναι καθόλου εύκολο να τον αντιμετωπίζεις. Παρ' όλα αυτά, έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια ως αντίπαλοι και σε κάποια από αυτά καταφέραμε να τον περιορίσουμε» εξήγησε.

Και συμπλήρωσε: «Γνωρίζουμε τι μας περιμένει, είναι ένα παιχνίδι-τελικός στον δρόμο για το Final-4. Δεν καταφέραμε να νικήσουμε στην έδρα μας, αλλά τώρα έχουμε άλλη μια ευκαιρία».