Συνάντηση Τακιανού-διοίκησης στον ΠΑΟΚ για ένα «βελούδινο διαζύγιο»!
i

©InTime

Συνάντηση Τακιανού-διοίκησης στον ΠΑΟΚ για ένα «βελούδινο διαζύγιο»!

Γιάννης Πάλλας 15:42 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 16.02.2024

Με τον προπονητή της ομάδας Φώτη Τακιανό θα έχει συνάντηση πιθανότατα το Σάββατο (17/2) η διοίκηση του ΠΑΟΚ για την λύση της συνεργασίας τους

Η ήττα από τον Άρη στον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο κλειστό «Δύο Αοράκια» προκαλεί μεγάλες αναταράξεις στον ΠΑΟΚ, με τον Φώτη Τακιανό, όπως έγραψε από το βράδυ της Πέμπτης (15/2) το Sportal να βρίσκεται σε δύσκολη θέση!

Ο έμπειρος τεχνικός μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο μοιάζει να είναι μετέωρος και το μέλλον του αβέβαιο στην άκρη του πάγκου του «δικεφάλου». 

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Φώτη Τακιανό θα ζητηθεί να υποβάλλει την παραίτηση του αλλά κάτι τέτοιο δεν μοιάζει να είναι εύκολο να συμβεί, καθώς έχει συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά.

Γι’ αυτό τον λόγο εκτός απροόπτου το Σάββατο (17/2) αναμένεται να υπάρξει συνάντηση διοίκησης και προπονητή, ώστε να βρεθεί μια λύση, προκειμένου να είναι συναινετικό το «διαζύγιο». Γιατί περί αυτού επρόκειτο, καθώς δεν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξουν τα πράγματα.

Η επόμενη ημέρα μόνο εύκολη δεν είναι σε τέτοιες περιπτώσεις, καθώς θα πρέπει να παρθούν άμεσα αποφάσεις. Στο θέμα του προπονητή, ο Γιώργος Λιμνιάτης, ο Γιώργος Βώβορας, ο Μάκης Γιατράς, αλλά και ο Στέφανος Δέδας είναι οι λύσεις που έχουν ήδη ακουστεί στη Θεσσαλονίκη, όσον αφορά την επόμενη ημέρα.

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Τολιόπουλου - Πόσα χρήματα παίρνει, πότε τελειώνει
ΜΠΑΣΚΕΤ

14:45 - 16.02.2024

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Τολιόπουλου - Πόσα χρήματα παίρνει, πότε τελειώνει

Ένα από τα πιο... καυτά ονόματα της εγχώριας αγοράς, ο Βασίλης Τολιόπουλος, έχει βρει το momentum του, πρωταγωνιστεί σε διαδοχικά ματς με τον Άρη και το καλοκαίρι -όταν θα μείνει ελεύθερος- αναμένεται το ενδιαφέρον γι' αυτόν να είναι τεράστιο και το κασέ του πολύ μεγαλύτερο από το τωρινό!

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος είναι απολύτως λογικό να έχει μεγάλη πίκρα και στενοχώρια για την εξέλιξη του προημιτελικού Κυπέλλου, αλλά πλέον καλείται να προχωρήσει παρακάτω παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις για να προχωρήσει η ομάδα, αφήνοντας πίσω ότι συνέβη στο Κύπελλο Ελλάδας.