Ο ΠΑΟΚ φέρνει τον Άντριου Χάρισον! (vid)

Αποκάλυψη: Ο ΠΑΟΚ φέρνει τον Άντριου Χάρισον! (vid)

Γιάννης Πάλλας 23:17 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 29.07.2023

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Άντριου Χάρισον (29χρ., 1.95)

Σε συμφωνία με τον Άντριου Χάρισον (29χρ., 1.95) προχώρησε ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportal! 

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν σε συζητήσεις με τον «δικέφαλο» το τελευταίο διάστημα και με σωστούς χειρισμούς οι άνθρωποι της ομάδας απέσπασαν την καταφατική του απάντηση.

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή οι δυο πλευρές είναι σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί ο αθλητής.

Ο Φώτης Τακιανός είχε ξεχωρίσει τον παίκτη που είναι μεγάλης ποιότητας και κάνει αίσθηση η μεταγραφή του, καθώς θεωρείται ένας εξαιρετικός αθλητής από το πάνω ράφι.

Με τον Άντριου Χάρισον ισχυροποιείται η περιφερειακή γραμμή του ΠΑΟΚ, που αποκτά έναν παίκτης μεγάλης κλάσης που θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Ο 29χρονος Αμερικανός είναι ο αδερφός του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Άαρον Χάρισον, έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Γκρίζλις, τους Καβαλίερς, τους Γουόριορς, τους Πέλικανς και πέρσι αγωνίζονταν στην Τουρκική Μερκεζεφέντι, έχοντας συμπαίκτη τον Νίκο Ρογκαβόπουλο.

Ο Άντριου Χάρισον στην Τουρκία είχε την περσινή σεζόν 11.2 πόντους μέσο όρο, 2.8 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ ανά αγώνα σε 29.7 λεπτά συμμετοχής.